Конструктор Марсоход, 170 части,

6422
Trustpilot stars
Цена: 16,99  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.4 кг
Цвят многоцветен
Пол Момче

Марка: BANBAO
Серия: Explore
Години: 4+ години
Пол: Момче
Материал: ABS пластмаса
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики: Заниманията с конструктори обогатява всестранно развитието. Тези игри подпомага техните пространствени възприятия. Докато сглобяват блокчета с различни размери и цветове, децата упражняват различни двигателни умения и контролират различни сили и движения, което подобрява тяхната фина моторика.
Конструирането с блокчета насърчават когнитивната гъвкавост на децата, като им помагат да развият способността си да се фокусират върху разнообразни теми. Това е изключително важно за подготовката им за училище, където трябва да се справят с различни предмети и задачи.
При колективна игра с конструктори малките подобряват своите речеви умения. Там обясняват свои идеи и се опитват да ги изразят. Интензивните диалози между тях подобряват техните езикови способности и умения за комуникация.
Разнообразието от форми и цветове на блокчетата стимулира въображението на децата и им предоставя свобода да създават техни версии на предмети без притеснение от грешка - в игрите с конструктори не съществува конкретен "правилен" или "грешен" начин на игра.
При играта с конструктори, децата се запознават с различни решения на дадена задача от различните членове на групата, което обогатява техните гледни точки и способността им да разглеждат проблеми от различни ъгли.
Когато децата, които се занимават с конструктори от малки, стават по-подготвени за решаване на математически задачи. Този процес на броене, комбиниране и сортиране на блокчета по размер и цвят развива техните умения да смятат. Също така, работата със симетрични форми, баланс, прави линии и конструкции, които трябва да копират, допринася за развитието на техните умения по геометрия.
Играта с конструктори заедно, кара децата да постигнат съгласие относно това какво да създадат - било то къща, лодка или ракета. Този процес учи децата да комуникират ефективно, да изчакват своя ред, да слушат другите и да споделят свои идеи. Това развива важни социални умения, които ще ги съпътстват в целия им живот.
Banbao - Explore конструктор. Препоръчва се за деца на възраст от 4 до 10 години. Съдържа 170 части, които детето Ви може да използва, за да сглоби космически кораб със сонда. Размерите на играчката са 82 мм (дължина), 76 мм (ширина) и 85 мм (височина). За да осигурите най-голямо удоволствие, Марсоходът разполага с множество подвижни части. Конструкторът включва и фигурка на космонавт. Винаги бъдете внимателни и се уверете, че децата играят с играчката с подходящ надзор от възрастен, тъй като съдържа малки части, които могат да представляват риск за задаване. Моля, държите играчката далеч от деца под 3 години.
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими