• Намалена цена

контейнер за съхранение на храна, тъмночервен, пластмаса 300 мл

80812
Trustpilot stars
Цена: 4,43  лв
5,99 лв
Спестявате 1,56 лв
Спестявате 26%
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.3 кг

Контейнер за съхранение на храна в червен цвят.

Контейнера е подходящ за употреба в микровълновата печка, след като махнете капака.

Продуктът е изработен от висококачествени материя, които не съдържат токсини, фтали и бисфенол А

Вид: кутия за храна
Цвят: Червен
Пол: Унисекс
Вместимост: 300 мл
Размер: 9.5 x 8.5 x 8.5 см
Материал: пластмаса
Не съдържа: бисфенол А, в съответствие с Регламент 10/2011 на ЕС
Възможност за използване в микровълнова: да
Възможност за използване във фризер: да
Възможност за почистване в съдомиялна машина: да
Държава на произход: Испания
Допълнителни характеристики: Контейнер за съхранение на храна в тъмно червен цвят. Практичен контейнер в който можете да съхранявате бебешката храна и да я замразявате. Също така с този контейнер можете да вземете храната на бебето, където пожелаете. Благодарение на херметически затварящият се капак, храната няма да се разлее в чантата на майката. Контейнера е подходящ за употреба в микровълновата печка, след като махнете капака. Продуктът е изработен от висококачествени материали.
ПОЛЗИ:

Искате бебето Ви да се храни с домашно приготвена храна и при това да му осигурите разнообразно хранене – това изисква много време и усилия.  Честото готвене на малки дози храна не е ефективно.  Много по разумен е подхода, при който готвите по-големи количества и част от тях съхранявате във фризер за следващо хранене.

Това е лесен начин за съхранение на храна във фризер без да има усложнения или странични ефекти.  Най-често тези съдове са минали многократни тестове и са удобни и безопасни.  На достъпна цена осигурявате лесен начин да съхранявате храна.  Те се затварят добре, опаковат храната качествено и не позволяват въздуха или аромати от други по-силно ароматни или пикантни храни да проникнат в храната и съответно да увредят качеството и.

Ако използвате определена марка уреди за приготвяне на храна или затопляне на храна, се препоръчва да използвате същата марка контейнери и пликове за храна.  Така големината на гърлата на различните шишета и кутии ще е една и съща, капачките им ще са съвместими и всичко ще се случва по-лесно и по-удобно.

Съдове са създадени от специални материали, които не допускат отлагането на мазнини по стените на съда.  Те са и напълно безопасни за човешкото здраве – не съдържат BPA, BPS или други опасни съединения.
Тези съдове могат да се използват в микровълнова печка.  Освен това поддръжката им е лесна – могат да се мият в съдомиялна машина, предвидени са да бъдат стерилизирани периодично с пара.  
Съхраняването на храна е полезен подход за разнообразно хранене, без да се губи много време.  Това е и удобен начин при пътуване.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими