Филтриране по

Пол

Виж още Виж по-малко

Възраст

Виж още Виж по-малко

Номер

Виж още Виж по-малко

Височина в сантиметри

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

0 лв. 829 лв.

ЛЯТО И МОРЕ

Показани са 1-20 от общо 1665 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

През летните месеци температурите са по – високи . Съответно дрехите за този сезон трябва да са по – малко и по – леки. Това улеснява значително тялото през този сезон. Силата на греене на слънцето през летните дни е най – силна. Освен позитивното влияние на слънцето, то крие и своите опасности.  Основните проблеми са предизвикани от UV лъчите.  Заради тях трябва да се използват слънцезащитни кремове и да се избягва стоенето на открито в най – горещите часове от деня.

В категорията ЛЯТО И МОРЕ сме включили всичко, което Ви е необходимо за това щастливо време – летни дрехи и обувки, играчки и козметика от проверени брандове, внимателно подбрани и с най-добрите цени . Подкатегориите в ЛЯТО И МОРЕ са : играчки  козметика  летни дрехи за момиче  летни дрехи за момче  летни обувки за момиче  летни обувки за момче  пелени за плаж

Дерматолозите препоръчват преди 6-8 месечна възраст да се избягва излагането на децата директно на слънчева светлина, а от 9-36 месеца слънцестоенето да е за кратко и извън пиковите часове – 11-16ч. 

Много често обувките за лятото са по – леки. Те са с по – тънки подметки, направени са най – често от по – леки текстилни материи. Това позволява на детския крак да диша. Много често родителите решават, че летните маратонки и кецове са подходящи за спорт, защото им изглеждат леки и удобни. Това е честа грешка, защото спортните обувки за ежедневно носене НЕ са предвидени за спортни занимания. Използването им може да доведе до контузии. Друг проблем, който често се среща е да се използват чехли и джапанки за ходене през лятото. Тези обувки не са предвидени за ежедневна употреба. Те могат да бъдат опасни при ходене по ескалатори.

За да сте сигурни, че една играчка отговаря на стандартите за безопасност трябва да са със знак СЕ . Това е гаранция за един продукт, че отговаря на EU регулациите.  Всички продукти, които ние предлагаме имат задължителната СЕ маркировка. Винаги спазвайте инструкциите на производителя как следва да се използва определена играчка или уред. Спазвайте препоръчителната възраст подадена от производителя. Надувайте и затваряйте вентилите точно както е описано в упътванията.

Ние предлагаме слънчеви очила единствено и само от реномирани производители. Те гарантират, че очилата имат UV филтри , като и са безопасни за децата. Стъклата на очилата са направени така, че да са безопасни за децата, както и в случай на счупване, да не наранят детето.

Свързани блог публикации

ЛЯТО И МОРЕ е една от нашите най – популярни категории.  Вие ще я намерите на сайта ни не целогодишно, а само в периода след „Деня на детето“ до началото на подготовката за започването на учебната година. За децата лятото е най – щастливия период.

Тогава те нямат задължения за училище и домашни за писане. Това е период на слънце, радост, спокойствие и игри. Разбира се лятото е и време за море – децата се радват на слънчевите лъчи на пясъка, кристалните топли морски води.

В категория ЛЯТО И МОРЕ сме включили всичко, което Ви е необходимо за това щастливо време – летни дрехи и обувки от проверени брандове, внимателно подбрани и с най-добрите цени. Към тях сме добавили играчки подходящи за този сезон – играчки за открито, басейни, дюшеци, спасителни пояси, плувки, топки, водни пистолети и много други.

Разбира сме погрижили сме се и за сигурността и здравето на децата – предложили сме Ви широка гама слънцезащитна козметика, шапки за слънце и други аксесоари, които са необходими през лятото.

Летните дрехи покриват най – малко части от тялото. Така кожата диша, изпотяването е по – малко и тялото се чувства по – свободно. Доказано е, че най – подходящата материя за летните дрехи е памукът. Той позволява тялото да диша, в същото време предпазва кожата от вредните UV лъчи.

В категория ЛЯТО И МОРЕ, разбира се, са и банските за деца. Те са нужни за по – голямо удобство, да предпазват най – деликатните детски части от слънцето, както и те да се чувстват по – добре във водата. Ние се подбрали най – подходящите бански за деца.

Дизайните са съвременни и актуални за деца, материите предпазват от слънцето и в същото време съхнат много бързо. Всички бански на нашия сайт са предвидени да могат да се обуват и събуват много лесно и бързо.

Обувките за лято са по – леки и са изработени от дишащи материи. Тук са включени и чехлите и джапанките за плаж, които са неразделна част от летния екип.

Играчките за лято са представени в множество групи и разновидности. Накратко при нас ще намерите много и разнообразни играчки за открито, играчки за игра в пясъка, играчки за игра във водата (топки, водни пистолети и подобни).

Тук ще намерите и всички видове надуваеми играчки – дюшеци, спасителни пояси, плувки и басейни. Всички те са предвидени за определена възраст и е необходимо да се следват предписанията на производителите.

В категория ЛЯТО И МОРЕ предлагаме и широка гама репеленти и слънцезащитни кремове. Нашата селекция започва с най – популярните артикули познати на родителите от много години и завършва с козметични продукти за бебе от най – реномираните брандове, предлагащи най – качествените и съвременни продукти за бебешката и детска кожа.

Желаем Ви приятни изживявания и слънчево лято!

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими