Филтриране по

Пол

Виж още Виж по-малко

Възраст

Виж още Виж по-малко

Номер

Виж още Виж по-малко

Височина в сантиметри

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

0 лв. 829 лв.

ЛЯТО И МОРЕ

Показани са 1-20 от общо 3609 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

През летните месеци температурите са по – високи . Съответно дрехите за този сезон трябва да са по – малко и по – леки. Това улеснява значително тялото през този сезон. Силата на греене на слънцето през летните дни е най – силна. Освен позитивното влияние на слънцето, то крие и своите опасности.  Основните проблеми са предизвикани от UV лъчите.  Заради тях трябва да се използват слънцезащитни кремове и да се избягва стоенето на открито в най – горещите часове от деня.

В категорията ЛЯТО И МОРЕ сме включили всичко, което Ви е необходимо за това щастливо време – летни дрехи и обувки, играчки и козметика от проверени брандове, внимателно подбрани и с най-добрите цени . Подкатегориите в ЛЯТО И МОРЕ са : играчки  козметика  летни дрехи за момиче  летни дрехи за момче  летни обувки за момиче  летни обувки за момче  пелени за плаж

Дерматолозите препоръчват преди 6-8 месечна възраст да се избягва излагането на децата директно на слънчева светлина, а от 9-36 месеца слънцестоенето да е за кратко и извън пиковите часове – 11-16ч. 

Много често обувките за лятото са по – леки. Те са с по – тънки подметки, направени са най – често от по – леки текстилни материи. Това позволява на детския крак да диша. Много често родителите решават, че летните маратонки и кецове са подходящи за спорт, защото им изглеждат леки и удобни. Това е честа грешка, защото спортните обувки за ежедневно носене НЕ са предвидени за спортни занимания. Използването им може да доведе до контузии. Друг проблем, който често се среща е да се използват чехли и джапанки за ходене през лятото. Тези обувки не са предвидени за ежедневна употреба. Те могат да бъдат опасни при ходене по ескалатори.

За да сте сигурни, че една играчка отговаря на стандартите за безопасност трябва да са със знак СЕ . Това е гаранция за един продукт, че отговаря на EU регулациите.  Всички продукти, които ние предлагаме имат задължителната СЕ маркировка. Винаги спазвайте инструкциите на производителя как следва да се използва определена играчка или уред. Спазвайте препоръчителната възраст подадена от производителя. Надувайте и затваряйте вентилите точно както е описано в упътванията.

Ние предлагаме слънчеви очила единствено и само от реномирани производители. Те гарантират, че очилата имат UV филтри , като и са безопасни за децата. Стъклата на очилата са направени така, че да са безопасни за децата, както и в случай на счупване, да не наранят детето.

Свързани блог публикации

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими