Филтриране по

Пол

Виж още Виж по-малко

Възраст

Виж още Виж по-малко

Височина в сантиметри

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

2 лв. 118 лв.

Летни дрехи момиче

Показани са 1-20 от общо 606 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Обличаме децата си спрямо сезона. Винаги се стремим те да са с правилната телесна температура . Лятото е най-горещия сезон и като резултат от това трябва да се внимава тялото на детето да не „прегрее“. По тази причина винаги трябва да избираме по-леки дрехи , които са по-широки и позволяват на кожата да диша .

Избирайте основно памучни дрехи. Те са леки, балансират добре телесната температура и позволяват на тялото дори и да се изпоти да изсъхне бързо . Разбира се това правило е твърде общо и не се отнася за всички типове дрехи. Например лятното яке, което защитава от дъжд, вечерен хлад или вятър ще бъде от различна, специализирана материя . Банските , които трябва да съхнат бързо, отново не могат да бъдат от памук – за тях са изобретени специални изкуствени материи.

Тъмните цветове привличат слънчевите лъчи и съответно държат по-топло. Ето затова специалистите препоръчват светлите цветове, които всъщност са подходящи за горещите дни. Те абсорбират по-слабо слънчевите лъчи и съответно държат по-хладно. Обличайте децата си в бяло, каки и подобни, за да се чувстват най-добре през лятото.

Отново се стремете пижамата да е от тънък и лек памук. Късите ръкави или без ръкави са най-разумните решения . По отношение на спането също ще е нужно и леко и тънко одеяло. При бельото отново решението са меки памучни материи. Ако детето Ви все още използва пелени, оставете го само по пелена. През летните дни можете да пропуснете и потника на детето.

Не забравяйте летните шапки, които са напълно задължителни. Предпазват главата от силното слънце и в допълнение пазят кожата на лицето и врата и детските очи от вредните UV лъчения. Избирайте шапки, които са с достатъчно голяма козирка или периферия , които да гарантират максимален ефект.

Свързани блог публикации

Лятото е сезон предпочитан от много хора.  Той е свързан с топло време, летни ваканции, свободно време за децата и разбира се много игри.  В тази връзка е нужно да облечем нашите момичета подходящо.

Трите фактора, с които трябва да се съобразим са високи температури, изпотяване и силното слънцегреене.  За тези три фактора дрехите имат подходящи материи и решения, които ще помогнат на детето ни да чувства по – комфортно.

Летните дрехи са предвидени за високи температури – за това те са с по – специфични кройки – понякога са по – широки, друг път са по – открити – къси ръкави и крачоли, изрязани гърбове и подобни.  Всичко това се прави, за да е възможно тялото да не задържа топлина, да отделя телесната температура и да не прегрява.  Винаги за предпочитане е летните дрехи за момиче да са в СВЕТЛИ тонове – те привличат по – малко слънчевите лъчи и в тях детето Ви ще се чувства по – комфортно.

Изпотяването при високи температури при деца, които са много активни е нормално.  Доказано най – подходящи за такива случаи са памучните дрехи.  Памукът абсорбира телесната влага и детето Ви ще се чувства по – добре.  Памукът е и най – доброто решение за високите температури.  Изключения се правят най – вече, когато детето спортува активно.  Тогава се използват професионални спортни дрехи, които са изработени от високотехнологични изкуствени материи.

Силните слънчеви лъчи са също предизвикателство.  Слънцето е феномен, който ни предоставя 2 предизвикателства – изложената на слънце кожа работи в посока набавянето на витамин Д за организма.  От друга страна твърде силното слънце е вредно за кожата.  Летните дрехи за момичета трябва да посрещат тези предизвикателства.  Не забравяйте летните шапки.  Те са задължителна част от облеклото на момичетата през лятото.  Предпазват главата от силното слънце и в допълнение пазят кожата на лицето и врата и детските очи от вредните UV лъчения.  Избирайте шапки, които са с достатъчно голяма козирка или периферия, които да гарантират максимална защита.  Вече има и достатъчен брой производител, които предлагат и дрехи с UV защита, като допълнителна гаранция за сигурността на детето.

Не забравяйте и с какви летни дрехи за момиче излиза детето Ви за игри.  Често оголените лакти и колена се удрят и стават повърхностни наранявания.  Когато е възможно предвиждайте и дълги ръкави или крачоли, те могат поне частично да предпазят детето при падане.

 

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими