Филтриране по

Пол

Виж още Виж по-малко

Възраст

Виж още Виж по-малко

Номер

Виж още Виж по-малко

Височина в сантиметри

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

2 лв. 135 лв.

Летни дрехи момиче

Показани са 1-20 от общо 1544 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Обличаме децата си спрямо сезона. Винаги се стремим те да са с правилната телесна температура . Лятото е най-горещия сезон и като резултат от това трябва да се внимава тялото на детето да не „прегрее“. По тази причина винаги трябва да избираме по-леки дрехи , които са по-широки и позволяват на кожата да диша .

Избирайте основно памучни дрехи. Те са леки, балансират добре телесната температура и позволяват на тялото дори и да се изпоти да изсъхне бързо . Разбира се това правило е твърде общо и не се отнася за всички типове дрехи. Например лятното яке, което защитава от дъжд, вечерен хлад или вятър ще бъде от различна, специализирана материя . Банските , които трябва да съхнат бързо, отново не могат да бъдат от памук – за тях са изобретени специални изкуствени материи.

Тъмните цветове привличат слънчевите лъчи и съответно държат по-топло. Ето затова специалистите препоръчват светлите цветове, които всъщност са подходящи за горещите дни. Те абсорбират по-слабо слънчевите лъчи и съответно държат по-хладно. Обличайте децата си в бяло, каки и подобни, за да се чувстват най-добре през лятото.

Отново се стремете пижамата да е от тънък и лек памук. Късите ръкави или без ръкави са най-разумните решения . По отношение на спането също ще е нужно и леко и тънко одеяло. При бельото отново решението са меки памучни материи. Ако детето Ви все още използва пелени, оставете го само по пелена. През летните дни можете да пропуснете и потника на детето.

Не забравяйте летните шапки, които са напълно задължителни. Предпазват главата от силното слънце и в допълнение пазят кожата на лицето и врата и детските очи от вредните UV лъчения. Избирайте шапки, които са с достатъчно голяма козирка или периферия , които да гарантират максимален ефект.

Свързани блог публикации

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими