Филтриране по

Пол

Виж още Виж по-малко

Възраст

Виж още Виж по-малко

Номер

Виж още Виж по-малко

Височина в сантиметри

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

6 лв. 154 лв.

Летни обувки момиче

Показани са 1-20 от общо 282 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Тук ще намерите обувки от следните видове – маратонки, гуменки и сникърси, сандали, еспадрили, чехли и джапанки. В стремежа си производителите да осигурят по-голямо разнообразие се появяват всякакви видове и комбинации между тези обувки.

В зависимост от това къде ще се използват обувките, те ще имат различни характеристики. Ако детето Ви спортува интензивно, очевидно ще се спрете на гуменки, маратонки или сникърси. Ако детето Ви му предстоят планински преходи или разходки сред природата, можете да разглеждате спортни сандали (такива със затворени пръсти, по-дебели подметки и закопчаване при глезена).  Ако ще се разхождате в парка или градските улице, ще се спрете на по-красиви ежедневни обувки като сандали, еспадрили или подобни. За море, за плаж или за басеин пък е добре да обмисляте най-подходящите чехли или джапанки.

Летните обувки за момиче изпълняват много функции . Трябва да държат детския крак на по-прохладно, когато се спортува с тях е необходимо да са затворени отпред. Те трябва да са: издръжливи. да могат да се перат и съхнат бързо. да могат да се носят на детската площадка, на плажа, в планината или в града. Повечето летни обувки за момиче трябва да могат да се мокрят, да бъдат прани често и да съхнат бързо. Ако избирате спортни маратонки или гуменки, за да не се спарва детското краче се препоръчва горната текстилна част на обувката да е от специална мрежа (mesh).

По-малките деца, които все още не ходят уверено или все още нямат навици и инстинкти да се пазят имат различни нужни от едно голямо дете. При малките е необходимо пръстите да не са открити, обувките да са с велкро закопчаване и ако им купувате джапанки или чехли, те задължително трябва да са с каишка отзад.

Основното изискване е тези обувки да позволяват на крака да диша, да се проветрява и да не се поти. По тази причина материалите са съобразени с изискването да се пропускливи на въздух. Най-често това са разновидности на мрежест текстил, платове или кожа , която е перфорирана или силно изрязане.

Свързани блог публикации

Летните обувки са обичани от децата. Те ги обуват в началото на май и ги изоставят в края на септември(най-често напълно износени).

Летните обувки за момиче изпълняват много функции. Трябва да държат детския крак на по-прохладно, когато се спортува с тях е необходимо да са затворени отпред. Те трябва да са:

  • издръжливи.
  • да могат да се перат и съхнат бързо.
  • да могат да се носят на детската площадка, на плажа, в планината или в града.

Най-често използваните летни обувки за момиче са:

  • спортни сандали
  • нормални сандали
  • маратонки
  • гуменки
  • еспадрили
  • чехли
  • джапанки.

Повечето летни обувки за момиче трябва да могат да се мокрят, да бъдат прани често и да съхнат бързо.

Ако избирате спортни маратонки или гуменки, за да не се спарва детското краче се препоръчва горната текстилна част на обувката да е от специална мрежа (mesh). Ако закопчаването им е с велкро лепенки, по-малките деца ще могат лесно да ги обуват и събуват сами. Ако все пак желаете да изглеждат като маратонки за възрастни, тогава концентрирайте изборът си към обувки с ластични връзки. Те държат ходилото и обувката заедно при по-интензивни натоварвания като тичане и в същото време се обуват и събуват бързо и лесно.

Сандалите са друг тип летни обувки за момиче, които можем да разделим на два вида – традиционни сандали, които най-често са с открити пръсти, произведени от кожа и задължително със стелка от естествена кожа. В тази си форма те позволяват на детския крак да се чувства свободно в горещите летни дни и кожата да диша.

Все по-популярни стават и туристическите сандали. Те са с по-солидна подметка, която е предвидена да не се хлъзга на мокро. В допълнение пръстите на краката са покрити и защитени. Тези сандали за момичета са с текстилна горна част, но винаги имат отвори, които вентилират детското краче. Този тип летни обувки за момичета са и по-дълбоки, което подсигурява глезена.

Специално място в избора Ви на летни обувки за момиче трябва да заемат гумените чехли, популярни още като „кроксове“. Тяхното име произлиза и е станало нарицателно, по силата на най-популярния бранд, който произвежда този тип летни обувки за момиче.

Разбира се има много алтернативни модели на силиконово цяло отляти чехли, които се предлагат от най-различни производители. Все по-често се появяват и техни обувки тип „сандали за момиче“, които са по-отворени. Тези чехли са приятно съчетание на удобни и непретенциозни летни обувки за момиче, които могат да се използват както за игри, така и за водни забавления – на море, около басейна или други.

Джапанките са на последно място в избора ни на летни обувки за момиче. Те са типичната обувка за плаж, басейн и подобни. Кракът е напълно свободен, може да се мокри, няма опасност от подхлъзване или от изгаряне на горещия пясък, но за съжаление в тези летни обувки за момиче кракът не е защитен от контузии. В стози смисъл избягвайте да ги използвате при игри, спортни занимания или пешеходни преходи.

В тази секция на KIDSO ще Ви предложим изключително разнообразна селекция от летни обувки за момиче от най-популярните световни брандовеAdidas, Nike, Puma, Birkenstock, Havaianas, Crocs, Cerda и много други.Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими