• Намалена цена

Лятна пижама с потник и къси гащи, розова

924027-3667
Trustpilot stars
Цена: 22,19  лв
36,99 лв
Спестявате 14,80 лв
Спестявате 40%
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Пол Момиче
Цвят розов

  • Държава на произход: Индия
  • Стил: ежедневен
  • Цвят: Розов
  • Сезон: Пролет
  • Година: 2022
  • Пол: Момиче
  • Материал: 100% памук
  • Крачол: къс
  • Деколте: обло
Допълнителни характеристики: Качествената детска пижама "FRESH LEMON" от известната фирма Boboli, базирана в Испания, е изработена с изключителна грижа и внимание към всеки детайл, като представлява идеалният избор за уютен сън и отдих на вашето дете. Създадена с цел да осигури най-доброто за детския сън, тази прекрасна пижама предоставя максимален комфорт и безопасност за вашето малчуганче.
Пижамата е изградена от мека, дишаща и хипоалергенна материя, която нежно докосва чувствителната детска кожа, без да предизвиква дразнене. Тя позволява на кожата да диша свободно и не предизвиква излишно потене. Съставът й е напълно естествен - 100% чист памук.
Особено впечатляващият и креативен дизайн на пижамата със свеж принт на лимони е украсен със забавни и разпознаваеми мотиви, които предизвикват асоциации с лятна настроение и свежест, любима на децата.
Съобразена със специфичните нужди на децата, пижамата разполага с ергономична кройка и плоски шевове, които гарантират приятен комфорт и предотвратяват неприятни усещания върху детската кожа. Меките маншети на ръкавите и крачолите осигуряват идеално прилягане, без да ограничават свободата на движение. Състои се от две части, което улеснява обличането и събличането.
Практичността на дизайна се подчертава от ластика на долнището, позволяващ лесно обличане и събличане без закопчаване. Този дизайн е удобен както за родителите, така и за самите деца. Пижамата е с къси крачоли и потник.
С благоприятния си състав от 100% памук, тази пижама е идеалният избор за горещите месеци, като предпазва от претопляне и осигурява приятен комфорт.
Произведена съгласно най-високите стандарти за безопасност и качество, пижамата гарантира, че вашето дете ще се чувства уютно и защитено през цялата нощ.
Избирайки детската пижама "FRESH LEMON" от фирма Boboli, Испания, вие не само подарявате на вашето дете уют и топлина, но и създавате вълшебни моменти по време на игри и сънища. Тази пижама става надежден спътник в нощните приключения и дневните забавления, създавайки неповторимо усещане за уют и радост.

Поддръжка: Следвайте инструкциите зададени от производителя
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими