Филтриране по
Марки
Виж още Виж по-малко
Цена
4 лв. 6 лв.

Накрайници за кърмене

Показани са 1-2 от общо 2 артикул(а)

Този продукт е незаменим атрибут при кърмещи майки и особено  при майки, чиито зърна са чувствителни и предразположени към раздразнения. С тяхна помощ ще се намали значително неприятното усещане и ще имате възможността да се насладите на храненето на вашето малко създание. Специалната им форма е създадена така, че да приляга лесно и плътно към формата на гърдите, като  не позволява разместване, с което осигурява удобство през цялото кърмене.

За направата им е използван специфичен мек силикон, който не съдържа аромати, като с това не променя вкусовите качества на вашата кърма. Перфектното им проектиране не позволява изтичане на майчиното мляко отстрани, когато бебето се отдръпне за почивка.

Малките конектори във формата на зърна задържат насъбралите се капки кърма, без да създават неприятни следи по дрехите от изтичане. Моделите са проектиране да пасват на всякакви размери зърна, следват естествената форма и движение на майчината гръд, което осигурява пълноценно хранене, създава безпроблемно засукване и елиминира допълнителна поява на нови рани по чувствителната кожа на зърната.

Единствената им поддръжка е свързана със стерилизиране, като някои комплекти предлагат и удобна кутийка за тази цел. С помощта на висококачествения си материал не са предразположени към износване и могат да се ползват за дълъг период на употреба.

Изключително подходящи са и за дами с плоски и вдлъбнати зърна, като това ще улесни и стимулира храненето на новородената рожба, без притеснения  дали бебето ще успее да засуче правилно от първия момент на захранване.

Протекторите са изработени от марки, които държат на високо качество, освободено от парабени и придържащо се към световните директиви. Това са Tommee Tippee, BabyOno и американския производител DrBrown ' s, които създават своите продукти на базата на лабораторни тестове и изследвания, целящи максимална защита на бебето от самото раждане.

Продуктът е добавен към желани продукти