Филтриране по
Марки
Виж още Виж по-малко
Цена
14 лв. 15 лв.

Протектори за зърна

Показани са 1-5 от общо 5 артикул(а)

 Протекторът за зърна е необходим аксесоар за всяка майка по време на периода на кърмене. Неговата роля е да предпазва възпалените или разранени зърна по време на кърмене. Посетете онлайн магазин Kidso, където ще откриете разнообразие от протектори за зърна, които са произведени от висококачествени материали и предоставят удобство за майката. Те правят ежедневието на майката по-лесно и носят ползи за здравословното развитие на бебето.

Протекторите за зърна предлагат удобство по време на сучене на бебето и предпазват зърната на майката от допълнително разраняване и се предлагат в разнообразни размери стандартни или малки (S, M, L ), които да паснат идеално на вашето зърно. Специалната им форма позволява контакт с майчината кожа като по този начин се стимулира производството на кърма.Подходящи за разранени, възпалени и чувствителни зърна. Протекторите за зърна са изработени изцяло от висококачествени безвредни материали като ултра фин, мек силикон, които нямат миризма и вкус. Не съдържат бисфенол А (BPA). Тяхната употреба има редица предимства в ежедневието на кърмещата майка.

Формата на протекторите за зърна наподобява пеперуда и позволяват на вашето бебе да има повече контакт с гърдата, което допринася за по-големия комфорт при кърмене. Главното предимство на протекторите за кърма е, че бебето Ви ще може да усеща допира и миризмата на кожата Ви, тъй като материалите им нямат аромат.

Предлаганите от магазина протектори за зърна продължават да стимулират притока на кърма, докато бебето суче от майката.

След заздравяването на зърната, връщането към сучене от гърдата се осъществява много по-лесно при употребата на протектори за зърна. Към комплектите на протекторите за зърна има и кутийка за лесно съхранение и предпазване от зацапване.Предлаганите протектори за зърна са лесни за ежедневна употреба и напълно безопасни. Предлаганите протектори за зърна са произведени от марки като Philips AVENT, които произвеждат своите продукти съгласно законовите директиви за производство на бебешки продукти и принадлежности в ЕС.

Продуктът е добавен към желани продукти