Филтриране по
Марки
Виж още Виж по-малко
Цена
4 лв. 85 лв.

Бельо за бременни

Показани са 1-20 от общо 27 артикул(а)

Бельо за бременни

Когато тялото търпи трансформации по време на бременност, старите модели бельо вече не са удобни за носене. Те нямат специфична изработка, която да дава удобствата по време на целия период. На страницата на онлайн магазина Kidso може да намерите това, от което имате нужда. Подбраните модели имат за цел да осигурят максимум комфорт и плавно протичане на бременността. Най-важната им характеристика е свързана с коремната област. Те имат дизайн, който да се адаптира към растежа на корема.

Имат функцията да се разтягат заедно с неговите размери, без да оказват какъвто и да било натиск и в същото време прилепват по формите на женското тяло. За разлика от задната част, която няма тази функция, тя не се разтяга, за да не се получи обратния ефект на разтегнато и безформено бельо, което губи своята употреба. Някои модели са безшевни, изработени от еластична тъкан, която не губи своята форма при продължително носене.

Изработени по иновативна технология с комбиниране на полиамидни нишки и вложени сребърни положителни йони, които предотвратяват развитието на алергии и регулират нивото на бактериите. Самата тъкан в същността си е изработена на мрежеста основа, която спомага на въздуха да циркулира свободно. Това е от изключителна важност, защото запарващия и топъл климат около коремната област е противопоказен по време на бременност. За горната част от тялото има модели като сутиени и потник-бюстиета, които са изработени на същия принцип. Не прилагат никакво напрежение, пристягат коремната мускулатура и гърдите и могат да се използват по време на бременност и в периода на кърмене.

Проектирани по този начин те са най-добрия мултифункционален избор. Моделите са елегантни и много меки на допир. Чувствителността на бременната жена скача рязко с напредване на бременността и това ще й осигури надежден комфорт и удобство. Качествената изработка е преминала специфични лабораторни тестове за да се утвърди като ниво на стандарт. Тя е съобразена със всички критерии и най-вече желания за комфорт на дамите. Предлаганите модели са в два цвята – бяло и черно, като така вредата от цветни бои за оцветяване на тъкани е сведена до минимум.

Предлагат се модели от познатите S до XXL размер, като тяхната поддръжка не изисква специфични потребности, защото е създадена с цел минимални усилия. BebeOno и Mycey са двете водещи марки в производството на висококачествени продукти за периода на бременност и периода след него, затова ние сме заложили точно на тях. Допълнителни инструкции може да намерите от заложените такива от производителя. Продуктът се държи далече от огън.

Продуктът е добавен към желани продукти