Филтриране по
Марки
Виж още Виж по-малко
Цена
18 лв. 85 лв.

Сутиени за бременни

Показани са 1-12 от общо 12 артикул(а)

Следродилният период стартира с необходимостта от всякакви удобства за улеснение на майката и на новороденото бебе. Периода на кърмене е период, в който и двамата се учат да се приспособят към тази непозната досега среда. Kidso ви предлага най-доброто решение за максимален комфорт. Моделите, които ще откриете на страницата, са проектирани така, че да са наистина приложими в този период.

Дали ще изберете само сутиен или потник, те са изработени на един и същ принцип. Специфичната част по моделите са подвижните капаци на чашките, които се прикрепят по специален механизъм за най-голямо удобство и комфорт по време на кърмене. Изработени по иновативна технология с комбиниране на полиамидни нишки и вложени сребърни положителни йони, те предотвратяват развитието на алергии и регулират нивото на бактериите.

Самата тъкан в същността си е изработена на мрежеста основа, която спомага въздухът да циркулира свободно и предотвратява появата на влага. Това е от изключителна важност, защото запарващия и топъл климат около гърдите е противопоказен по време на кърмене. В състава на материята влизат още памук, еластан и ликра, които носят като усещане мекота и уют.

Всичко това е с цел да се създаде най-благоприятната среда на чувствителните части по тялото след бременност. Частите около гърдите са с пристягащ ефект, но в същото време не оказват напрежение върху тях. Презрамките имат регулираща функция и всяка дама може да избира степента на пристягане и повдигане на бюста.

Моделите са с меки подплънки и със специален дизайн, който осигурява пълна поддръжка, а кройката е безшевна за максимален комфорт.

Качествената изработка е преминала специфични лабораторни тестове, за да се утвърди като ниво на стандарт. Тя е съобразена със всички критерии и най-вече желания за комфорт на дамите. Предлаганите модели са в два цвята – бяло и черно, като така вредата от цветни бои за оцветяване на тъкани е сведена до минимум. Може да избирате между утвърдените брандове за изработка на продукти за бременност и периода след нея, а именно BebeOno, Mycey и Mamalicious.

Представителят на последната марка предлага и модел с V-оразно деколте, декорирано с дантела и ластичен набор. Марките гарантират качество и стандарт, спрямо европейските норми. Поддръжката е улеснена като не се налагат специфични изисквания. Допълнителни инструкции има заложени от производителя. Продуктът се държи далече от огън.

Продуктът е добавен към желани продукти