Маратонки с връзки, черни

BH907-black/WHITE
Trustpilot stars
Цена: 34,99  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.5 кг
Цвят черен
Пол Унисекс

  • Държава на произход: PRC
  • Материал горна част: Изкуствен материал и текстил
  • Материал вътрешна част: Текстилен материал
  • Материал подметка: Изкуствен материал
  • Стил: Ежедневен
  • Цвят: Черен
  • Сезон: Пролет/Лято/Есен
  • Година: 2020
  • Пол: Унисекс

Детски маратонки, в черен и сив цвят. Направени в съчетание с меш мрежа и плат, който се използва за моделите тип „чорап“. Това прави обувката мека и удобна в ежедневието. Също така позволява на детското краче да „диша“. При езика имат емблема с надпис „Fashion sport”. Връзват се чрез връзки, които дават възможност да прецените сами колко стегнато да бъдат вързани. Подметката им е направена с технология, наподобяваща технологията Air Max – въздушна камера на подметката, която повишават гъвкавостта й. Такива подметки допринасят за по – плавно и меко стъпване. Според някои специалисти в областта на ортопедията, правилната стойка и походка при децата се повлияват от обувките. Този модел от колекцията на Star за 2020г. осигурява именно тази позиция и комфорт при стъпване. Закопчаването им е посредством велкро лепенки.


Поддръжка: Спазвайте инструкциите зададени от производителя

 

 

 

Ползи:

 

 

Гуменките, маратонките или цвичките предпазват детското краче от нараняване и контузии. Обувката поддържа детския глезен изправвен, за да не се получават контузии. Обувката предпаззва и от студ, горещо време и вода.

Във възрастта, когато децата започват да посещават детска градина или училище, те започват да практикуват различни спортове. В зависимост от вида на спорта, в зависимост дали го практикуват на открито или закрито, те имат нужда от различни спортни обувки – гуменки, цвички или маратонки.

Гуменките и маратонките осигуряват добра опора на ходилото и глезена на детето. Спортната подметка е и достатъчно еластична и противоплъзгаща. Винаги спортните обувки са максимално олекотени. Така детето се движи сигурно и удобно.

Гуменките и маратонките, които избирате е необходимо да позволяват на детския крак да диша. Избягвайте изкуствените плътни материи. Добрите материали са висококачествени мрежести материи или кожа. Новите спортни дишащи материи, разработени от спортните компании, позволяват оптимална вентилация на крака, лекота и комфорт.

Гуменките, цвичките и маратонките за деца са предвидени да са лесни за закопчаване. При децата, най-голямото улеснение е велкро закопчаването. То е лесно и бързо, дава на децата увереност и чувство за самостоятелност.

Обувките за деца не бива да са твърде тежки. Ако тежестта им не е съобразена с възможностите на детето , то не се чувства удобно и се уморява по-бързо. Спортните обувки винаги гарантират това. Всички производители са стремят да произвеждат гуменки и маратонки възможно най-леки. Това позволява свобода на движението и максимални спортни резултати.

Цвичките са предназначени за спортните зали. Там твърдите подове често се плъзгат и е нужна основа, която не се пързаля. За определени спортове – спортна гимнастика, художествена гимнастика, танци или балет, те за задължително изискване.

Гуменките и маратонките често са и за ежедневно носене. Те са много удобни и децата ги предпочитат в динамичното си ежедневие. Културата на носене на маратонки се е превърнало в мода. Децата избират модели, които харесват и това е начин да изразяват себе си.

Криси Яворова
2020-08-12 11:03:00
Comment rating
Изключително добра цена за такъв модерен и актуален модел.

Агнес Теодорова
2020-08-08 18:55:00
Comment rating
Супер подметка, много

К. Хаджиева
2020-08-06 14:50:00
Comment rating
ко съчетание на цветовете. На живо е още по-добре.

Иглика Цветанова
2020-08-03 19:35:00
Comment rating
Някъде по кутията пишеше, че е произведено по поръчка и модел на някаква френска фирма. Това значи, че заради изискванията на западноевропейците е направено добре и качествено.

Нора Велчева
2020-08-02 19:55:00
Comment rating
Подметката ги прави много удобни и гъвкави. Перат се и съхнат лесно.

Румена Искренова
2020-08-02 17:55:00
Comment rating
Съчетание на черно и сиво, но много добре измислено. Стилна маратонкс.

Покажи още ревюта
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими