Защитна подводна маска – червена

HL427040_red
Trustpilot stars
Цена: 5,49  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.1 кг
Цвят червен
Пол Унисекс

Години: 4+ години
Цвят: Червен
Сезон: Лято
Пол: Унисекс
Размер: 17 х 10 см.
Тегло на продукта: 0.105 кг.
Материал: пластмаса/ силикон
Ползи: Предпазва очита и носа при плуване под вода.
Държава на произход: PRC
Допълнителни характеристики: Има само едно по-неприятно усещане от влизане на вода в очите, и това е влизане на вода в носа. За щастие, вече има прост и достъпен начин да спестите на детето си и двете.

Защитната подводна маска на Huale e създадена така, че да защитава едновременно очите и носа на детето при разнообразни водни занимания – от плуване, през водни спортове, до гмуркане и изследване на подводния свят.

Маската има регулируема силиконова лента за прикрепване към главата, която позволява персонализиране на размера. Тя е подходяща за използване от деца над четиригодишна възраст, като е произведена по устойчив начин и в пълно съответствие с международните стандарти за безопасност на детските играчки.

Ползи:

Защитната подводна маска на Huale е подходяща както за професионални, така и за любителски водни занимания за деца – от водни спортове до ваканционно морско забавление.

Дизайнът на маската гарантира широко зрително поле, правейки я подходяща за гмуркане или динамични водни спортове с топка. В същото време, закопчалките за бързо микрорегулиране, разположени директно върху рамката на очилата, осигуряват комфорт и висока персонализация на размера.

Рамката на маската е изработена от висококачествен силикон - изключително гъвкав материал, прилягащ съвършено на контурите на лицето и създаващ надеждно водонепроницаемо „запечатване“. Дебелината на маската е оптимизирана, за да осигури възможно най-добро уплътнение с помощта на възможно най-тънка рамка, за да се избегне дискомфорта в точките на контакт с лицето.

Подводната маска е изработена в три различни цвята: червен, син и черен. По този всеки родител може да избере най-подходящото цветово решение според вкуса на своето дете.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими