Маска за гмуркане и плуване - синя

HL426999_blue
Trustpilot stars
Цена: 4,99  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.2 кг
Цвят син
Пол Момче

Възраст: 4+ години
Цвят: Син
Сезон: Лято
Пол: Момче
Размер: 16 х 10 см
Тегло на продукта: 0.145 кг
Материал: пластмаса/ силикон
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики: Предпазването на очите и носа от влизане на вода е една от основните предпоставки за приятно изживяване по време на заниманията с който и да е воден спорт. Това важи с пълна сила за малките деца, които често изпитват силен дискомфорт при контакт на водата с нежните лигавици на очите и носоглътката.

Ето защо, маската за гмуркане и плуване на Huale ще бъде един от най-важните аксесоари, спомагащи детето да развие интерес и любов към водните занимания – били те професионален спорт или любителски летни авантюри.

Маската за гмуркане и плуване е подходяща за деца над четиригодишна възраст, а размерът й се персонализира посредством специалните силиконови каишки с опция за многократно регулиране.

Ползи: Използването на маска за гмуркане, плуване и гледане под вода в най-ранна детска възраст е особено важно. Тя ще накара детето да се чувства комфортно и защитено във водна и подводна среда, спомагайки за създаване на позитивна асоциация и преодоляване на страха от поникване на вода в очите и/или носа.

Подобен вид спокойствие и сигурност ще позволят на детето да се отпусне във водата – едно от най-важните условия за овладяване на плувните техники и способността за умело самостоятелно движение над повърхността на водата.

Добрата маска за плуване може да бъде първото необходимо условие за пробуждане на интерес към по-сериозните занимания със водни спортове. Спортове, които, както знаем, намаляват стреса, тонизират всички мускулни групи в тялото, спомагат за поддържане на здравословно тегло, здраво сърце и издръжливи бели дробове.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими