• Намалена цена

Голяма маска за гмуркане и плуване - оранжева

HL427041_orange
Trustpilot stars
Цена: 5,39  лв
6,49 лв
Спестявате 1,10 лв
Спестявате 17%
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.1 кг
Цвят оранжев
Пол Унисекс

Възраст: 13+ години
Цвят: Оранжев
Сезон: Лято
Пол: Унисекс
Размер: 17 х 10 см
Тегло на продукта: 0.115 кг
Материал: пластмаса/ силикон
Ползи: Предпазва очита и носа при плуване под вода.
Държава на произход: PRC

 

Допълнителни характеристики:

За разлика от своите предшественици, голямата маска за гмуркане и плуване на Huale е с размери 17 см х 10 см и е подходяща за деца над 13 годишна възраст. Защото любопитството към подводния свят и любовта към спорта не са явления, които отшумяват с времето, а дори напротив – те следва тепърва да бъдат развити, преоткрити, и отведени на следващото ниво.

Това може да стане максимално безопасно и комфортно с голямата подводна маска от пластмаса и мек силикон, която приляга перфектно към лицето, образува защитен вакуум и предпазва очите и носа от нахлуване на вода.

Маската може да бъде използвана както за водни спортове в басейн, така и за гмуркане и плуване в натурални водоеми. Нейната ефективност не се повлиява от температурата, минерализацията, или вида на водата, в която се използва.

Ползи:

Спортът безспорно развива безценни качества в ранна детска възраст. С навлизането в тийнейджърските години, обаче, той придобива все нови и нови измерения като част от живота на порастващото дете, и неговите ползи стават все по-отчетливо забележими.

Заниманията с водни спортове във възрастта около и над тринадесет години могат да редуцират присъщите за възрастта емоционални състояния, като стабилизират хормоналния баланс и канализират психо-физическата енергия в нещо приятно, смислено и тонизиращо. Това важи с пълна сила както за любителското плуване на открито и закрито, така и за професионалните занимания по водни спортове като водна топка, скокове във вода, синхронно плуване или свободно гмуркане.

Обикновено ранните тийнейджърски години са възрастта, в която на спортуващото дете се налага да помисли по-сериозно и да избере дали да поеме по пътя на професионалния спорт. Водните спортове са изключително ниско травматични и са едни от малкото, които носят почти изцяло позитиви за тялото при професионална кариера – ето защо детето, практикуващо воден спорт, може спокойно да бъде насърчавано да сбъдне мечтите си за спортно бъдеще, колкото и смели да са те. 

Нина Петрова
2020-08-30 15:15:48
Comment rating
Маска
Маската е много хубава.

Благо Симов
2020-07-09 15:35:00
Comment rating
Не бях убеден, че ще се хареса на дъщеря ми, защото тя не си пада по спортовете като цяло, но преди да отидем на море реших да й подаря тази маска. В началото не й обърна много внимание, но след като видя, че по-големия й брат започна да я използва, тя веднага реши да преоткрие подводния свят.

Рая Маркова
2020-07-08 17:22:00
Comment rating
Дизайнът е отличен, толкова много допадна на децата, че сега маската не се използва само от единия ми син, но и от по-малкия. Май ще трябва да купя още за всеки случай.

Климентина Игнатова
2020-07-06 15:15:00
Comment rating
Откакто синът ми започна да плува е много по-хармоничен и целеустремен, спортът го промени тотално, а любовта към плуване започна, откакто му купих тази маска и той видя, че няма нищо страшно да се потопи и малко да се намокри.

Ирина Славова
2020-07-05 18:55:00
Comment rating
Ефективността на маската не се повлиява от вида на водното пространство, което е от голямо значение според мен, защото синът ми ще може да се гмурка на различни водоеми, защото той има страст към по-екстремните преживявания.

С. Касабова
2020-07-05 17:21:00
Comment rating
Благодарение на мекия силикон маската приляга отлично върху личицето на дъщеря ми и тя се чувства изключително безопасна, за да поиска да почне да тренира всекидневно плуване.

Ж. Красимирова
2020-07-03 21:37:00
Comment rating
Маската е перфектният начин очите и носа на детето ми да бъдат защитени от влизане на вода, докато се гмурка или просто плува. Изключително спокойна съм да го пускам сам на дълбокото в морето или басейна.

Савина Жечева
2020-07-03 19:52:00
Comment rating
Защитният вакуум на маската е много добър и децата се гмуркат без да имат опасения или страх относно влизане на водата в носа и очите им.

Покажи още ревюта
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими