Маска за гмуркане и плуване - зелена

HL426999_ green
Trustpilot stars
Цена: 4,99  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.2 кг
Пол Унисекс
Цвят Зелен

Възраст: 4+ години
Цвят: Зелен
Сезон: Лято
Пол: Унисекс
Размер: 16 х 10 см
Тегло на продукта: 0.145 кг
Материал: пластмаса/ силикон
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики: Предпазването на очите и носа от влизане на вода е една от основните предпоставки за приятно изживяване по време на заниманията с който и да е воден спорт. Това важи с пълна сила за малките деца, които често изпитват силен дискомфорт при контакт на водата с нежните лигавици на очите и носоглътката.

Ето защо, маската за гмуркане и плуване на Huale ще бъде един от най-важните аксесоари, спомагащи детето да развие интерес и любов към водните занимания – били те професионален спорт или любителски летни авантюри.

Маската за гмуркане и плуване е подходяща за деца над четиригодишна възраст, а размерът й се персонализира посредством специалните силиконови каишки с опция за многократно регулиране.

Ползи: Използването на маска за гмуркане, плуване и гледане под вода в най-ранна детска възраст е особено важно. Тя ще накара детето да се чувства комфортно и защитено във водна и подводна среда, спомагайки за създаване на позитивна асоциация и преодоляване на страха от поникване на вода в очите и/или носа.

Подобен вид спокойствие и сигурност ще позволят на детето да се отпусне във водата – едно от най-важните условия за овладяване на плувните техники и способността за умело самостоятелно движение над повърхността на водата.

Добрата маска за плуване може да бъде първото необходимо условие за пробуждане на интерес към по-сериозните занимания със водни спортове. Спортове, които, както знаем, намаляват стреса, тонизират всички мускулни групи в тялото, спомагат за поддържане на здравословно тегло, здраво сърце и издръжливи бели дробове.

Натали Димитрова
2020-07-10 16:09:00
Comment rating
Продукт с високо качество! Детето ми я ползва от два месеца, както на морето, така и на откритите басейни, където го водя. Очите му не се зачервават от водата, понеже маската му прилепва добре и не пропуска вода. Препоръчвам и отново бих купила продукт на марката!

Алекса Боянова
2020-07-10 12:59:00
Comment rating
Досега синът ми не е изявявал желание да се учи да плува, тъй като водата му дразни и зачервява очите. Откакто взехме маската го водим на басейн всяка седмица и има огромно подобрение. За него вече е удоволствие да плува и не се страхува да се гмурка.

Денислав Жечев
2020-07-10 07:35:00
Comment rating
Чудесна маска особено на тази ниска цена. Общо взето прави това, което се предполага да прави. Не се пълни с вода, прилепва добре за главата, дори аз веднъж я ползвах, коато си бях забравил очилата на плажа и останах доволен от качеството. Препоръчвам с две ръце.

Дария Стойчева
2020-07-03 15:55:00
Comment rating
Много лесно се регулира тази маска ползва се и от двете ми деца, така че не ми се налага да купувам втора. За цената си се справя отлично, даже бих казал, че е също толкова добра, колкото и моята, за която платих доста повече.

Емили Димитрова
2020-07-02 13:29:00
Comment rating
Взех маската за тренировките по плуване на малкия ми син, понеже той не харесва очилата. Определено е по-добра от всичко, което сме пробвали досега и нямам намерение да търся други варианти. Важното за мен е, че не се запотява и детето ми няма нужда да я чисти непрекъснато.

Малина Стефенс
2020-07-01 18:25:00
Comment rating
Доволна съм от продукта. Маската не е на известна марка, но се справя със задачата си по-добре от много по-скъпи очила, които сме взимали преди. На тази цена не се притеснявам, че синът ми ще я изгуби и ще трябва отново да хвърлям много пари.

Мадлен Любенова
2020-07-01 16:39:00
Comment rating
Купих маската за дъщеря си в последния момент преди да заминем, тъй като осъзнах, че съм забравила да взема очила за почивката ни. Нямах никакви очаквания предвид ниската цена, но останах очарована от функционалността й. Дъщеря ми никога не се е оплаквала, че й стиска и не й дразни очите.

Покажи още ревюта
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими