Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

8 лв. 100 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Височина в сантиметри

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

С дълъг ръкав

Показани са 1-20 от общо 62 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Когато купувате детски тениски, винаги търсете дрехи с високо „качеството“. Детска кожа е нежна и чувствителна и се нуждае от най-добрите материали. Най-подходящият избор е памукът – той е естествен материал и няма вредни вещества или дразнещи кожата елементи. Други използвани материали за тениски и блузи са бамбук и лен и някои изкуствени материали.

Всички реномирани и отговорни производители публикуват сертификати и стандарти, на които отговарят тениските и блузите им. Те са отбелязани на етикетите. Най-често това са международни стандарти за безопасност и качество, които гарантират, че облеклото е надеждно. Преди носене, винаги изпирайте блузите и тениските. Това гарантира, че ще сте премахнали всякакви остатъчни химикали, вещества и замърсявания. При масово производство и транспорт подобни остатъчни вещества е възможно да са останали в малки количества у дрехите. Изпрани преди носене, дрехите няма да предизвикват раздразнения на кожата на Вашето дете.

Не купувайте дрехите да са твърде големи за детето – това ги прави неудобни. За да подберете точен размер дрехи за детето, сверявайте по размерните таблици на производителите. Всички марки имат размерни таблици, които ще Ви помогнат. Пробвайте дрехите. Дори и в онлайн покупките дрехите, ако не са правилен размер, могат да се заменят.

Изборът се определя от функциите на дрехата. За ежедневни дейности избирате тениски и блузи, които са в крак с модата, най-често изработени от памук. При спортуване тениските и блузите са различни. Те са с друга кройка и са произведени от изкуствени, високо-технологични материи, които позволяват тялото да се поти и диша. Кройките на тези тениски са предвидени в съответствие със специфичните движения за всеки вид спорт.

Да. Това прави детето самостоятелно и учи детето да подбира и съчетава дрехите си правилно.. Децата обаче не винаги ще изберат най-функционалните блузи и тениски. Те често ще последват модата или свой идол. Не винаги това ще е най-удобната и подходяща тениска или блуза. В тези случаи родителите трябва да имат ролята на наставник. Те са посредника между модата, добрия външен вид и функционалността. Те са коректив и естетически ориентир. С времето родителите са натрупали детски гардероб на детето. Винаги се стремете дрехите, които купувате да са такива, които подхождат по цветове на съществуващите. Така по-лесно ще съчетавате дрехите на детето си.

Блузите и тениските с дълъг ръкав имат няколко предимства: под пуловери, жилетки или якета дългия ръкав е по-удобен, плетивата не боцкат на кожата и е по-комфортно; при по-интензивно потене с дълъг ръкав има по-голяма повърхност за попиване; При по-силно слънцегреене е по-добре по-голяма част от тялото да бъде покрита. Така ръцете са защитени от изгаряне.

Свързани блог публикации

Освен традиционно любима част от списъка за пазаруване на родителите, бебешките и детските дрехи са артикул с особено значение за здравето и комфорта на бебето. Качествените и правилно подбрани детски дрешки могат да осигурят топло, меко, уютно и хипоалергенно докосване, подходящо за кожата на най-малките ни, най-нежни и най-любими същества.

Добре е всяко дете да притежава по няколко чифта от всеки един вид дрешки, необходими за съответния сезон - бодита с къс или дълъг ръкав, ританки, панталони, блузи, гащеризони, връхни дрехи и т.н. Не е необходимо да закупувате десетки бройки, тъй като вероятно вече сте наясно с бързината, с която бебето ви ще се изстреля в следващия размер. Все пак не бива да бъдете и прекалено пестеливи, защото освен с бързината на растежа си, бебетата могат да ви учудят и със скоростта, с която са способни да цапат, мокрят и увреждат дрешките си по възможно най-неочаквани начини.

 

Когато закупувате дрехи за своето новородено или порастващо бебе, важно е освен броя им, да имате предвид и някои техни основни характеристики.  Такива са например размер, дебелина, материя, начин на обличане и закопчаване и т.н. Ако детето ви е между размерите - винаги купувайте  по-голямата дреха, за да можете да я използвате по-дълго време. Съобразявайте дебелината на дрехата със сезона и не правете на детето си мечешка услуга като го обличате три пъти по-топло отколкото бихте облекли себе си. 

 

Гледайте етикетите, четете описанията и избирайте единствено дрехи, изработени от качествени памучни материи, които няма да дразнят или запарват нежната бебешка кожа. Не правете компромис с гардероба на бебетата и децата, както и с подбора на препарати, с които третирате бебешките дрешки. Своеволията в тази насока биха могли да доведат в най-добрия случай до дискомфорт и на пръв поглед необяснимо неспокойствие на детето, а в най-лошия - до алергии и по-сериозни кожни проблеми, изискващи консултация с дерматолог.

Всички бебешки и детски дрехи, предлагани в сайта ни  отговарят напълно на изискванията за комфорт, безопасност и първокласна грижа за кожата. 

 

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими