Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

6 лв. 60 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Очила,часовници,колани,парфюми

Показани са 1-20 от общо 58 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Купуването на първия часовник за детето е основна стъпка към неговото израстване като независим човек и важен жест за приемането му в света на възрастните. С появата на смарт телефоните все по-често се смята, че часовникът не е необходим.  Но проучвания на психолози и педагози показват, че първият аналогов, ръчен часовник е основен инструмент в обучението на детето. Той позволява детето да започне да познава времето и учи детето как да разпределя и планира времето си.

Повечето детски часовници вече са цифрови или смарт.  Но тези по-технологични решения са създадени повече за родителя, отколкото за детето. Те му дават информация за активността на детето, за основни показатели на детето (пулс, телесна температура и т.н.) и за това къде се намира детето.  Тези технологични решения са полезни и лесни, но истинската образователна работа се върши и постига резултати с аналоговите часовници.

Да е здрав. Да не се драска лесно. Циферблатът да е с големи и лесни за разчитане цифри. Да е лек и удобен за носене . Каишката да се закопчава и разкопчава лесно. Да е устойчив на вода и да може корпусът и каишката да се мият.

Няма точно определени години, от които децата да носят часовник. Естественото изискване е да познават числата и да започват да имат понятие за време. Най-често това се случва в предучилищна възраст или първи клас.

Свързани блог публикации

За изненада на мнозина децата, подобно на възрастните също искат да бъдат в крак с модата и да притежават някои видове аксесоари, които да добавят към цялостното си облекло. По този начин те ще знаят, че са стилни и съответно самочувствието им би се повишило значително.

Ако не знаете от къде точно да се сдобиете с такива, тъй като искате те да бъдат от високо качество то онлайн магазинът на Кидсо е точното място. Причината за това е, защото всички предлагани продукти от този тип са от известни и доказани марки, които са изцяло съсредоточени в модата при децата.

Тук ще попаднете на следните аксесоари :

  • Колани
  • Слънчеви очила
  • Чанти
  • Часовници

За успокоението на родителите артикулите, които се разполагат пред вас в тази категория притежават сертификация за безопасност. В допълнение към това те са изградени от материи от висок клас, така че качеството им е безкомпромисно добро.

По отношение на дизайнът и външният вид всички аксесоари са изключително забавни и цветни. Гарантираме ви, че детето ви със сигурност ще се влюби в тях и ще желае да ги носи всеки път, когато излиза на разходка или към училище.

Слънчевите очила са едни от най-предпочитаните, но при тях трябва да се действа с изключителна предпазливост. Слънцето възпроизвежда UV лъчение с невидим спектър от светлина, която присъства в атмосферата ни 365 дни в годината и достига до нас дори в облачни дни.

Тези лъчи могат да бъдат доста опасни и заедно с това уврежданията причинени от тях са кумулативни, защото се изграждат с времето и са необратими. Най-ефикасният начин с който да предпазите вашето дете от тях е да му закупите качествени слънчеви очила.

Вероятно сте наясно с факта, че малчуганите прекарват повече време навън по време на слънчевите дни. Именно поради това очилата са от съществено значение. Те ще го предпазват и същевременно с това ще му придават стил.

Отбивайки се в магазинът на Кидсо ще откриете точно това от което се нуждаете. Уверяваме ви, че очакванията ви ще бъдат положително оправдани. Техният екип е сред един от най-добрите в страната, така че със сигурност ще получите коректно обслужване от което ще останете безкрайно доволни.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими