Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

10 лв. 20 лв.

В промоция

Виж още Виж по-малко

Слънчеви очила

Показани са 1-11 от общо 11 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Много често слънчевите очила са разглеждани като моден аксесоар . Тяхната основна функция обаче е да защитават очите от вредното влияниее на ултравиолетовите лъчи. Тези негативни влияния може да са източник на потенциални проблеми в бъдеще.

Специалистите препоръчват слънчевите очила да се носят от най-ранна детска възраст. Първите слънчеви очила детето трябва да започне да носи след навършване на 6 месеца.

Да. Те осигуряват 100% защита от вредните лъчи на слънцето . Те са стилен и сигурен избор за децата на всяка възраст.

Избирайте очила, които блокират 99-100% от UVA и UVB лъчите. Слънчевите очила за деца трябва да са с най-високата възможна защита. Децата Ви трябва да започнат да пазят очите си от 3 годишна възраст. Най-често до 80% от излагането и увреждането от UV лъчи се достига до 18 годишна възраст. Очилата трябва да покриват голяма част от очите. Те трябва да защитават и чувствителната и нежна кожа около самото око. Очилата трябва да са издръжливи. Децата са активни – те се движат, играят и съответно очилата им може да пострадат. За това избирайте модели с еластична рамка и стъкла, които са по-издържливи на одраскване Дайте последната дума на детето – това е особено важно при по-големите деца. Така ще го мотивирате допълнително да носи слънчевите си очила. Ограничете избора до няколко, но оставете детето да има последната дума.

Свързани блог публикации

В определени ситуации слънцето може да бъде, както най-добрият ни приятел, така и най-големият ни враг. Ето защо е важно винаги да сте защитени, когато се излагате на неговото въздействие. Това особено важи за подрастващите деца, чиито организъм и кожа са много по-уязвими от тези на възрастните.

Единственият начин да ги предпазите е, като им осигурите закрила чрез помощта на адекватно облекло и слънцезащитен крем. Разбира се обаче те не винаги оправят всички налични проблеми. Предполагаме, че не сте забравили и за очите ? 

Слънчевите лъчи могат да бъдат доста неприятни за децата, карайки ги да се бръчкат и следователно да намалят своя обзор. Непрестанното излагане на очите към силната светлина или взирането в нея може трайно да повреди функционалността им. Именно поради това е от значение да използвате очила.

Те от своя страна не трябва да бъдат обикновени, а такива които са специфично предназначени да предотвратяват UV лъчението. Точно тях ще успеете да откриете не къде, а в онлайн магазинът на Кидсо. Стоката разполагаща се пред вас е изцяло автентична и високотехнологична.

В каталогът им ще успеете да попаднете на следните принадлежности :

  • Слънчеви очила с камуфлажни рамки
  • Слънчеви очила акула
  • Стандартен тип очила и много други

Независимо от типа, който ще предпочетете е важно да уточним, че тяхното качество и дизайн е невероятно. Това от една страна се дължи на опитните производители и от друга на качествените материали, използвани при тяхното създаване. Марките стоящи зад изработване им са съответно – Name it, Mickey Mouse и Tuc Tuc. 

Реално погледнато те използват PVC материал и специално преработено стъкло от висок клас. Стъклото е напълно способно да защити детските очи и заедно с това да им придаде облекчение през деня. Главоболието е малко вероятно, тъй като продуктите са напълно безопасни за употреба.

Цените на които ще ги откриете са повече от страхотни и дори някои са в момента намалени. Затова ви съветваме да се възползвате сега, защото шанса да се сдобиете със забележително качествени на ниска цена е по-голям от всякога.

Ако евентуално имате нещо неясно относно доставката или самият артикул можете напълно спокойно да се свържете с нас.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими