Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

17 лв. 245 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Височина в сантиметри

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Пролетни якета

Показани са 1-20 от общо 28 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Вашето дете няма нужда от яке от строго определена възраст. Якето е нужно от момента, когато детето започва да излиза навън . В зависимост от това колко интензивно детето ще бъде на открито се определя и колко дебело трябва да бъде якето. От значение е и в какви условия ще се използва пролетното яке. При по-ветровито време е нужно един тип яке, при по-дъждовно времене необходимо пролетно яке с качулка, което е водонепромукаемо.

Детето се облича на „слоеве“. Правилото е детето да носи един слой дрехи повече от възрастен човек. Така между дрехите се задържа въздух и това е гаранция за топлина на детското тяло. В допълнение, ако стане твърде топло е възможно един „слой“ дрехи да бъде свален. Заради многото „слоеве“ ще е необходимо детето да носи по-голям номер връхна дреха.

Детското пролетното яке е най-често от полиестерни или полипропиленови тъкани . Якетата са с тънък синтетичен пълнеж или са подплата за по-топло . Те почти не попиват влага, а пълнежът от синтетични фибри позволява да има достатъчно въздух в дрехата и по този начин се постига най-добра изолация.

Производителите на якета предлагат различни модели пролетни детски якета за различните географски ширини. Изборът на яке трябва да е съобразен с климатичните особености .  Ако живеете в близост до море, където през пролетта вали по-често дъжд и духа силен вятър ще Ви е нужно водоустойчиво и ветроустойчиво яке . По-дебело яке ще е необходимо за по-високите райони, където температурите са по-ниски . Съобразете климата на мястото, където живеете. Изборът на твърде тънко или твърде дебело пролетно яке е еднакво неподходящ .

Свързани блог публикации

Освен традиционно любима част от списъка за пазаруване на родителите, бебешките и детските дрехи са артикул с особено значение за здравето и комфорта на бебето. Качествените и правилно подбрани детски дрешки могат да осигурят топло, меко, уютно и хипоалергенно докосване, подходящо за кожата на най-малките ни, най-нежни и най-любими същества.

Добре е всяко дете да притежава по няколко чифта от всеки един вид дрешки, необходими за съответния сезон - бодита с къс или дълъг ръкав, ританки, панталони, блузи, гащеризони, връхни дрехи и т.н. Не е необходимо да закупувате десетки бройки, тъй като вероятно вече сте наясно с бързината, с която бебето ви ще се изстреля в следващия размер. Все пак не бива да бъдете и прекалено пестеливи, защото освен с бързината на растежа си, бебетата могат да ви учудят и със скоростта, с която са способни да цапат, мокрят и увреждат дрешките си по възможно най-неочаквани начини.

 

Когато закупувате дрехи за своето новородено или порастващо бебе, важно е освен броя им, да имате предвид и някои техни основни характеристики.  Такива са например размер, дебелина, материя, начин на обличане и закопчаване и т.н. Ако детето ви е между размерите - винаги купувайте  по-голямата дреха, за да можете да я използвате по-дълго време. Съобразявайте дебелината на дрехата със сезона и не правете на детето си мечешка услуга като го обличате три пъти по-топло отколкото бихте облекли себе си. 

 

Гледайте етикетите, четете описанията и избирайте единствено дрехи, изработени от качествени памучни материи, които няма да дразнят или запарват нежната бебешка кожа. Не правете компромис с гардероба на бебетата и децата, както и с подбора на препарати, с които третирате бебешките дрешки. Своеволията в тази насока биха могли да доведат в най-добрия случай до дискомфорт и на пръв поглед необяснимо неспокойствие на детето, а в най-лошия - до алергии и по-сериозни кожни проблеми, изискващи консултация с дерматолог.

Всички бебешки и детски дрехи, предлагани в сайта ни  отговарят напълно на изискванията за комфорт, безопасност и първокласна грижа за кожата. 

 

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими