Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

12 лв. 119 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Височина в сантиметри

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Анцузи

Показани са 1-9 от общо 9 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Анцузите са проектирани като спортни специализирани дрехи .  С развитието на уличната мода и поп културата , анцугът се превръща в ежедневна дреха.

Това е дреха за спорт.  Тя гарантира удобство и свобода на движенията.   Децата са активни, обичат да играят.  За игрите вън и вътре е нужен максимален комфорт .  Анцугът е добро решение.

В детската ясла или детската градина много често ще Ви поставят изискване дрехите да са удобни и лесни за обличане и събличане .  Възпитателите там имат нелеката задача да обслужват 20 или повече деца едновременно.   За да се справят те ги обучават да се обличат и събличат сами.  По тази причина те съветват родителите дрехите да са без копчета, панталоните да са с ластик и т.н.  Анцугът е много подходящо решение. В училищна възраст отново е добро решение, заради практичността си.  От социална гледна точка това е лично решение.  Някои училища налагат униформи, които изключват толкова спортен стил .  В други учебни заведения имат изисквания за по-официално ежедневно облекло в час, за да създават нагласата у ученика за отговорна и по-строга среда .  Там анцугът е приемлив сам в часовете по спорт .

Най-често детски анцуг се произвежда от памук или от органичен памук .  Общото между тях е, че са естествен материал, коийто лесно абсорбира телесна влага, мек е и не предизвиква раздразнения на кожата .  В зависимост от сезона те са с различна дебелина . За анцузите предназначени за определен спорт е възможно да се произвeждат от по-високо технологични материали .  Те най-често са олекотени, бързо съхнещи леки и дишащи .  Най-често това са изкуствени материи, високо технологични разработки, които са изобретени от водещите спортни брандове .

Децата много бързо растат и дрехите им стават малки.  Това често кара родителите да купуват по-голям размер анцузи .  За съжаление това прави дрехата по-неудобна, ограничава движението на децата и обезмисля основните предимства на анцуга.

Свързани блог публикации

Освен традиционно любима част от списъка за пазаруване на родителите, бебешките и детските дрехи са артикул с особено значение за здравето и комфорта на бебето. Качествените и правилно подбрани детски дрешки могат да осигурят топло, меко, уютно и хипоалергенно докосване, подходящо за кожата на най-малките ни, най-нежни и най-любими същества.

Добре е всяко дете да притежава по няколко чифта от всеки един вид дрешки, необходими за съответния сезон - бодита с къс или дълъг ръкав, ританки, панталони, блузи, гащеризони, връхни дрехи и т.н. Не е необходимо да закупувате десетки бройки, тъй като вероятно вече сте наясно с бързината, с която бебето ви ще се изстреля в следващия размер. Все пак не бива да бъдете и прекалено пестеливи, защото освен с бързината на растежа си, бебетата могат да ви учудят и със скоростта, с която са способни да цапат, мокрят и увреждат дрешките си по възможно най-неочаквани начини.

Когато закупувате дрехи за своето новородено или порастващо бебе, важно е освен броя им, да имате предвид и някои техни основни характеристики.  Такива са например размер, дебелина, материя, начин на обличане и закопчаване и т.н. Ако детето ви е между размерите - винаги купувайте  по-голямата дреха, за да можете да я използвате по-дълго време. Съобразявайте дебелината на дрехата със сезона и не правете на детето си мечешка услуга като го обличате три пъти по-топло отколкото бихте облекли себе си. 

Гледайте етикетите, четете описанията и избирайте единствено дрехи, изработени от качествени памучни материи, които няма да дразнят или запарват нежната бебешка кожа. Не правете компромис с гардероба на бебетата и децата, както и с подбора на препарати, с които третирате бебешките дрешки. Своеволията в тази насока биха могли да доведат в най-добрия случай до дискомфорт и на пръв поглед необяснимо неспокойствие на детето, а в най-лошия - до алергии и по-сериозни кожни проблеми, изискващи консултация с дерматолог.

Всички бебешки и детски дрехи, предлагани в сайта ни  отговарят напълно на изискванията за комфорт, безопасност и първокласна грижа за кожата. 

 

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими