Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

29 лв. 52 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Височина в сантиметри

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

детско пончо

Показани са 1-2 от общо 2 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Това е въпрос на лично предпочитание.   И двата продукта са изработени от висококачествени материи, меки и удобни са. Халатите са практични за след баня, като може да се завърже и коланче около талията. Пончото просто се нахлузва през главата и бързо попива излишната влага.

Детското пончо трябва да е изработено от 100% памук, който притежава отлични попивателни свойства, мек и недразнещ нежната детска кожа. Памукът е екологично чиста, качествена и дълготрайна материя.

Грижата за пончото е от съществено значение за неговото дългосрочно използване и съхранение. Препоръчително е температурата на машинното пране да е 40- 60 градуса. Използвайте меки препарати, предназначени за деца . При по-честа употреба е подходящо пончото да бъде изпирано 1-2 пъти седмично.

Доверете се на детския интерес и избор . Децата безпогрешно се спират на най-приятните за тях шарки и модели, с любими герои и ярки цветове. Подходящото пончо трябва да съответства на възрастта и размера на детето. Нека качулката не е прекалено широка, за да попие бързо влагата .

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими