Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

7 лв. 12 лв.

Сезон

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Слънчеви очила

Показани са 1-13 от общо 13 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Много често слънчевите очила са разглеждани като моден аксесоар . Тяхната основна функция обаче е да защитават очите от вредното влияниее на ултравиолетовите лъчи. Тези негативни влияния може да са източник на потенциални проблеми в бъдеще.

Специалистите препоръчват слънчевите очила да се носят от най-ранна детска възраст. Първите слънчеви очила детето трябва да започне да носи след навършване на 6 месеца.

Да. Те осигуряват 100% защита от вредните лъчи на слънцето . Те са стилен и сигурен избор за децата на всяка възраст.

Избирайте очила, които блокират 99-100% от UVA и UVB лъчите. Слънчевите очила за деца трябва да са с най-високата възможна защита. Децата Ви трябва да започнат да пазят очите си от 3 годишна възраст. Най-често до 80% от излагането и увреждането от UV лъчи се достига до 18 годишна възраст. Очилата трябва да покриват голяма част от очите. Те трябва да защитават и чувствителната и нежна кожа около самото око. Очилата трябва да са издръжливи. Децата са активни – те се движат, играят и съответно очилата им може да пострадат. За това избирайте модели с еластична рамка и стъкла, които са по-издържливи на одраскване Дайте последната дума на детето – това е особено важно при по-големите деца. Така ще го мотивирате допълнително да носи слънчевите си очила. Ограничете избора до няколко, но оставете детето да има последната дума.

Свързани блог публикации

Момичетата независимо от тяхната възраст винаги желаят да бъдат в крак с модата буквално от главата до петите. Това съответно им придава самочувствие и добра самооценка. В края на краищата с настъпването на различните сезони гардеробите винаги трябва да бъдат добре заредени.

Един от любимите периоди на децата е несъмнено настъпването на лятото. Месеците обикновено са заети с множество игри и забавления под неуморно топлото слънце. То обаче може да крие някои опасности, за които да не сте съвсем наясно. 

По принцип продължителното излагане на слънчевите лъчи е доста опасно за човешката кожа. А имайки в предвид чувствителността на тази на децата само си представете за какви последствия става въпрос. Разбира се с наличието на множеството лосиони този проблем лесно може да бъде превъзмогнат, но как процедирате при очите ?

Тези органи осъществяват нашето виждане и възприемане на нещата около нас. Евентуалната им повреда може да бъде трайна и да продължи през целият живот. Ето защо е важно подобно на кожата и те да бъдат максимално защитени. Как е възможно това според вас ?

Ако сте предположили очила то определено сте познали от първият път. Универсалният аксесоар е способен да възнагради носителят именно с това, но за целта те трябва да бъдат качествени. Точно такива ще откриете и в онлайн магазинът на Кидсо.

Каталогът им от артикули се състои от следните видове :

  • Стандартни слънчеви очила
  • Слънчеви очила в преливащи цветове
  • Кръгли слънчеви очила и много други

Разнообразието тук е огромно, така че със сигурност ще откриете нещо според предпочитанията на вашата принцеса. Уверяваме ви, че всеки един продукт притежава ненадминато качество. Все пак техните производители са марки, като – Tuc Tuc, Name it и LOL.

Стъклото използвано в тях е предварително преработено, за да може да осъществява практична и функционална закрила от силните UV лъчи. Наред с това техните дизайни са грациозни, което означава, че стила не е никак загърбен.

Ценовият диапазон е забележително привлекателен и дори някои аксесоари са с намаление от цели – 30 %, така че възползвайте се още сега. Ако детето ви все още няма добър чифт очила задължително посетете Кидсо и го възнаградете с това, което заслужава.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими