Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

17 лв. 44 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Височина в сантиметри

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Пижами

Показани са 1-6 от общо 6 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Най-честата препоръка е пижамите да са около 4 до 5.  При различните родители и различната организация на отглеждането на детето тази бройка се променя. Препоръчаните 4-5 броя са с идеята, че имате постоянно 1 пижама предвидена за за следобеден сън в детската градина. Тези комплекти пижами трябва да са в две разновидности – летен и зимен вариант.

Качеството на текстила влияе върху качеството на детския сън. Изискванията към материалите са да са меки, да запазват телесната топлина, да не дразнят кожата и да абсорбират влагата на тялото. Най-често използвания материал е памукът. Заради фактът, че е естествен материал, не предизвиква алергии и е „дишащ“ той е най-популярния и достъпен избор. Все по-често алтернатива на памука се явява друг естествен материал – бамбукът. Той е много мек и приятен на допир. Пижамата от лен не е много популярна, но е изключително подходящ избор за дете. Платът е естествен, противоалергичен и диша както човешката кожа . Ленът има и свойството да поддържа температурата на тялото, както и да не е дружелщбен към насекоми. Други фактори, които влияят върху избора на материя са сезоните . Промените в температурата през годината изискват пижами с различна дебелина. За струдените месеци са подходящи пижамите от полар (fleece) – изкуствена, но много мека и лека материя, която съхне бързо и е лесна за поддръжка. Не на последно място при избора на пижама съобразете и колко лесно се поддържа – как се пере, колко бързо съхне, лесно ли се глади. Такова удобно решение е полиестера. Той е дълготраен синтетичен материал, много мек и не се мачка.

До 6 (шест) месечна възраст децата нямат нужда от пижама.  Повечето родители стигат до същото мнение и решение заради нуждата лесна и бърза смяна на пелената на бебето през ноща.

Свързани блог публикации

Пижамате е дреха само за леглото.  Така замърсявания от активния живот (улица, детска градина, игрална площадка) не се пренасят в леглото.  Това е важно за здравето на детето.

Пижамата топли.  В по-студените месеци пижамата с дълъг ръкав и крачол топли Вашето дете.

Докато детето спи част от мъртвите клетки по кожата падат.  Без пижама те отиват направо по чаршафите.  Пижамата ги задържа и така перете по-малко.  Изпирате само една дреха вместо всички чаршафи.

Докато спи детето се поти.  В пижама това е по-хигиенично и интервалът на пране на спалното бельо се увеличава.

Пижамата предпазва детето от настиване.  Много често малките деца се отгъват и нямат уменията в съня си да се загънат отново.  Пижамата им помага да се чувстват на топло и без завивка.

 

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими