Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

8 лв. 37 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Височина в сантиметри

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Спортна екипировка

Показани са 1-7 от общо 7 артикул(а)

Всички знаем максимата – „Здрав дух в здраво тяло“. Тя е повече от важна за физическото и когнитивно развитие на подрастващите.

Спортът изгражда силни характери, активните деца подобряват своя сън и издръжливост, активизират метаболизма и подкрепят имунната система. Чрез потта, отделяна при физическите усилия, се освобождават токсините от тялото. Някои упражнения като скачане и тичане, заздравяват костите и опорно - двигателния апарат.

За да е подготвено за активна спортна дейност, детето се нуждае от удобен спортен екип – потник, тениска, клин или долнище, шорти, суитчър, шапка.

Можете да правите различни комбинации, да съчетавате дизайн и цветове. 

Основното изискване към спортния екип е да бъде максимално удобен и да не спира движенията на детето.

Спортуването подобрява психомоториката, координацията и дисциплината, развива самоувереност и екипност.

Естествено разтегливата материя е по-лесна за обличане и събличане – ликра, полиестер, еластан и др.

От значение е материята да е мека и приятна на допир – памучната, да отвежда изпотяването и да подпомага естествената терморегулация.

Изберете екип според конкретните спортни предпочитания на детето. Така допълнително ще го мотивирате да продължи своите спортни занимания.

Облеклото трябва да подкрепя характерните движения за дадена дисциплина и да предпазва от контузии.

Помислете за цялостен екип, който да подпомага детето  в различни ситуации по време и след спортуване. Например, след интензивна тренировка по лек екип с къс ръкав, детето да си облече подходящо горнище, за да запази топлото тяло и да предотврати температурни амплитуди.

Детето заслужава най-модерния и практичен екип, безспорно. Не губете фокуса от най-важното – полезността от практикуването на който и да е спорт – той учи на дисциплина, ред и отговорности.

Активното дете е с висок физически и емоционален тонус. Спортуването с приятели и съученици е и забавно, и полезно.

На страниците на нашия уебсайт ще намерите желаното от Вас разнообразие на популярни маркови и традиционни спортни облекла. Можете да изберете както цялостен екип, така и да направите свои неповторими комбинации с предпочитан дизайн, кройка, размери – Chicco, PUMA, MC United, Boboli, Rebel, Tuc Tuc  и др.водещите спортни брандове са и при нас.

Комфортът по време на тренировки повишава мотивацията на детето. Подкрепете го, като заедно изберете най-неповторимия спортен екип.

Може би отглеждате бъдещ световен шампион -)))

От Вас спортното желание – от нас най-добрата спортна екипировка.

Очакваме ви!

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими