Narrow-Neck options подаръчен комплект син

SB05405-ESX
Цена: 79,90  лв
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Подаръчен комплект-Син DrBrown's Narrow-Neck® Options

 Състав: Полипропилен, Силикон, Сантопрен. Не съдържат BPA .

*Препоръчителна възраст: 0 месеца +

* Продуктът отговаря на изискванията по Стандарт EN 14350.

Подаръчен комплект-Син DrBrown's Narrow-Neck® Options

 Съдържа: 3 броя шишета тясно гърло с вместимост по 250 мл. с биберон ниво 1, 2 броя шишета тясно гърло с вместимост по 120 мл. с биберон ниво 1, 2 броя биберона – ниво 2 за след 3-тия месец, 2 броя биберона - ниво 3 за след 6-тия месец, 1 чесалка за венци, 1 четка за шишета и биберони с гъба, 2 капачки за съхранение, 3 четки за почистване на вентилната система.

* Клинично доказано намаляват коликите, оригването и газовете чрез компенсиране на отрицателното налягане в бутилката, премахвайки вакуума и мехурчетата въздух.Може да се използват с или без системата за обезвъздушаване.

* С патентована в САЩ вътрешна вентилна система Natural Flow® за отвеждане на въздуха, чрез която при пиене въздухът се насочва от биберона през тръбичката към гърба на бутилката, заобикаляйки кърмата или адаптираното мляко.

Като не се позволява смесването им, свежда до минимум окислението и помага за запазване на основни хранителни вещества като витамини С, А и Е.

* Новата система за обезвъздушаване е проектирана да расте с бебето, за да можете да използвате шишето от раждането до порастването на Вашето бебе.

* Създават благоприятно положително налягане, подобно на кърменето.

 Състав: Полипропилен, Силикон, Сантопрен. Не съдържат BPA .

*Препоръчителна възраст: 0 месеца +

* Продуктът отговаря на изискванията по Стандарт EN 14350.

Произведено в САЩ

Може да харесате също и

Продуктът е добавен към желани продукти