Несесер Фроузън - розов, 24 х 9 х 7 см

NCC_FR01
Trustpilot stars
Цена: 8,99  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.0 кг
Цвят розов
Пол Момиче

Възраст: 3+ години
Цвят: Розов
Сезон: Всесезонен
Пол: Момиче
Любими герои: Frozen
Размер: 24 х 9 х 7 см
Тегло на продукта: 0.035 кг
Материал: Текстил/полиетилен
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики: Създаден за да впечатли малките дами, този несесер не само ще съхранява вещи, но ще се превърне в любим аксесоар.
ПОЛЗИ:

Ако Ви предстои да оборудвате ученик, едно от нащата, които са в списъка със задължителни вещи е моливникът.  Дори и първоначално да Ви изглежда като „екстра“ или „глезотия“ ще се изненадате колко важен е този тип органайзер.

За да възприемат по-лесно новите неща децата се обучават да пишат с различни цветове.  После подчертават определени неща с цветни флумастри и накрая чертаят с моливи.  До тук изброихме немалък брой пишещи инструменти – химикали в няколко цвята, флумастри, маркери, цветни моливи и моливи за чертане.  Ако добавим пергел, линия, гумичка, ножица и острилка бройката и обема става внушителен...
Несесерът е лесно средство да се държат на едно място всички моливи, химикали, флумастри и т.н.  Изпозването му улеснява учениците и им създава навици да поддържат ред в чантата и на бюрото си.  В моливник тези вещи се чупят по трудно – нали не искате да острите моливи всяка вечер.  Така ще държите всички пишещи вещи в организиран вид и защитени от счупване.

В несесерите има остри предмети – пергел, остри моливи, ножица и подобни.  Пуснати свободно в ученическа раница тези предмети могат да бъдат опасни – особено ако детето падне върху раницата си.  По тази причина моливникът се явява и като средство, което осигурява допълнителна безопасност.

Тъй като често химикалите и флумастрите оставят следи от мастило, това е лесен начин да се ограничат щетите от тях.
Несесерите са често брандирани с различни теми и герои, които са интересни и любими на учениците и това ги прави приятен начин те да изразяват себе си, своите предпочитания и възгледи.  И тъй като децата са различни и всяко има свои предпочитания си избират и различни моливници.  Така при колективни занимания вески с лекота разпознава своя моливник.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими