Филтриране по

Нови

Не са открити продукти

Тези модели са пристрастни на модните тенденции. Те са изработени с нови технологии и дизайнерски визии, специално за момчетата.

Може спокойно да заложите на тези модели, тъй като те са с подсилена защита в областта на пръстите и задната част на крака. Изработената подметка от термоустойчива гума предотвратява евентуални измръзвания и осигурява стабилна походка.

Грайфираната й долна част не позволява пързаляне по заледени, мокри или гладки повърхности. Закопчаването им посредством велкро лепенки  и връзки е удобно, като лесно чрез тях може да регулирате пристягането.

Tези модели ще се превърнат в любима обувка на вашето момче, защото олицетворяват неговите интереси. С атрактивните визии на супер герои и вашия малчуган ще се превърне в малък супер герой, който е готов да покори света

А какво да кажем за вградените в подметката светлини, които впечатляват всяко дете и изразяват неговия авантюристичен характер. Новите предложения са практични за всякакъв вид спорт в закрити помещения или на неравен терен. Служат за приятна разходка през свободното време с приятели и семейство, както и за всякакви други занимания, свързани с ежедневието на детето

Моделите са всесезонни и ще осигурят необходимия комфорт на детското ходило, ще бъдат забележим акцент в неговото облекло, а то от своя страна ще ги носи със завидно самочувствие. Изработката им от висококачествени материали с изкуствен и естествен произход, гарантира лекота на движенията и категорично удобство по време на носене.

Дело на световни производители като Spiderman, Cerda, Batman и други, моделите са висша форма на качествен продукт за здрави и силни деца. Можете са съчетавате артикулите с различните предложения от същата серия или от друга по ваш избор. За необходимите размери Kidso предоставя таблици с номерации, а за лесна и бърза поддръжка на обувките се следват зададените от производителя инструкции.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими