Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

22 лв. 175 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Пол

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Нощни лампи

Показани са 1-10 от общо 10 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Нощните лампи са източник на спокойствие за деца, които се страхуват от тъмното или от чудовища. Малките деца и бебета нямат такива страхове. Подобни притеснения биха могли да се появяват при децата от две или три годишна възраст?

Нощната лампа е нужна на майката , не на детето. При нощните кърмения приглушената светлина помага на майката да се ориентира по-бързо и лесно. Като цяло светлината през нощта дава грешен сигнал до човешкия мозък. Така организмът произвежда по-малко мелатонин . Това води до: по-трудно заспиване по-лек сън и съответно неотпочиналост раздразнителност нервност

Научните изследвания сочат, че приглушената червена и оранжева светлина е най-подходяща. Това е и логично заключение – помислете какъв е цветът на залеза на слънцето.

Нощната лампа, произведена съгласно добрите технологични стандарти, работи със слаба лед светлина и не е опасна. Тя може да функционира между 8 и 10 часа без да загрява или да предизвика каквато и да било опасност.

Свързани блог публикации

Моделите на нощни лампи не издават само естетически дух, те служат и на малкото бебе за неговото плавно заспиване и сигурно успокоение по време на сън.

Моделите на нощни лампи, подходящи за възраст 0+ месеца имат мека, нежна светлина и класически мелодии за приспиване. Проектирани са да се включват при движение и имат сензор, засичащ детски плач, след което автоматично се задействат пленителните Моцарт и Бах. Това слухово и зрително шоу въздейства успокояващо на всяко дете и спомага за плавното му заспиване.

Те са изработени от висококачествени пластмасови и плюшени материи, напълно съобразени с детската безопасна среда.

Артикулите имат енергоспестяваща функция на работа, като с помощта на таймер се изключват след определено време. За някои модели  зададеното време е от порядъка на 30 или 60 минути, като имат и функцията на автоматично изключване, когато в стаята се включи друго осветление.

Може да избирате осветление за стена или таван във вид на полилеи. За изработката на различните детайли са използвани метал, пластмаса, дърво, поликарбонат и други материали, които гарантират стабилна стойка и стилен дизайн.

Дали избирате привлекателна нощна лампа за своето невинно бебе или аксесоар за стая на порасналото си дете, производителите са създали  модели, които ще развълнуват дори и вас. Заложете на анимационни герои и забавни животински форми с плюшени аксесоари за вашето бебе или на стилен полилей с атрактивен дизайн за момче и момиче.

Повечето модели включват в комплекта нужния брой 2 или 3  батерии, с които работят, зарядно устройство и енергоспестяваща крушка с дълъг живот.

Те са дело на международни лидери в направата на аксесоари за детска стая като Cilek, Dino toys, Lego, Chicco и друго марки, които чрез дългогодишния си опит и висок стандарт приемат за своя кауза детското щастие и комфорт.

Производителят е заложил размери и упътвания за поддръжка и монтаж.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими