Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

4 лв. 549 лв.

Сигурност

Показани са 1-20 от общо 31 артикул(а)

Сигурността за едно дете  е широкоспектърна представа за защита, защото се свързва с цялото ежедневие и различните моменти от бита на едно семейство. Магазин Kidso разполага с предпазни средства и мерки, които са приложими за всяка ситуация и са необходими помощници в отглеждането на едно новопоявило се бебе.

На онлайн страницата може да намерите обезопасители за дома като предпазители за контакти и ъгли. Те ще предотвратят нежелани наранявания и ще предпазват детето ви здраво.

За спокойния сън на бебето и неговите родители има модели на дигитални бебефони и видеофони, които ще ви държат в непрестанен контакт с вашето дете и ще му осигурят спокойствие чрез нежни, приспивни мелодии. Моделите работят със Smart Eco режим, без облъчване и вредни емисии, който автоматично намаля консумацията на енергия за излъчване.

За да запазите здравословната среда в детската стая заложете на нашите високотехнологични пречистватели и овлажнители за въздух. Те имат усъвършенствана система на филтриране и  висока степен на абсорбция  чрез комбиниране на НЕРА филтър и филтър с активен въглен. Може да улавят ултрафини частици, бактерии и вируси, като се справят на 99% с тях. Това гарантира антибактериална и стерилна среда за крехкия, бебешки организъм.

Артикулите са произведени да служат за максимална защита на децата и удобство на техните родители. Снабдени са с прекрасни дизайни, които залагат на заоблени и меки форми и части. Материалите за тяхната изработка са сведени до нулево съдържание на вредни елементи по стандартите за безопасност и качество.

Поставят се с помощта на монтажна схема много лесно и безпроблемно, като  осигуряват необходимата защита. Те съдържат и инструкция за поддръжка, които са зададе от производителите.

Аксесоарите и уредите за сигурността на детето са изработени от лидери в създаването на безопасни пособия за защита в световен мащаб като Singer, Lanaform, NUK, Philips Avent, Chipolino и други производители на техника.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими