Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

107 лв. 440 лв.

В промоция

Виж още Виж по-малко

Сигурност

Показани са 1-7 от общо 7 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Има много видове предпазители, които можете да използвате, за да предотвратите инциденти и наранявания на вашето дете . Най-често използваните видове предпазители са следните:  за контакти за ъгли и ръбове за шкафове за врати за легла

За да предпазите децата от травми и инциденти, като например защипване и нараняване на пръстите , използвайте в дома си предпазители за вратите. Те предоставят ефективна защита, тъй като са изработени от здрав материал с гумирано покритие против плъзгане . Така няма вероятност да се откачат или да паднат сами от вратата. Предпазителите също така ограничават възможността детето да се заключи в стаята си.  Друг вид предпазители, които се поставят между вратата и пода, са стоперите. Стоперите за врата блокират движението ѝ , като по този начин предотвратяват инциденти, свързани със затръшването на вратата.

Предпазителите за врата се поставят на рамката на вратата и блокират плътното ѝ затваряне. Има и предпазители за плъзгащи се врати и прозорци , които се монтират лесно чрез залепване , без допълнителни инструменти. Тяхната функция е да ограничават отварянето им, което е изключително важно за безопасността.

За да се избегнат инциденти, има специални обезопасяващи средства. Предпазителите за прозорци са няколко вида, като най-често се използват следните: Блокираща заключваща система – монтира се в долната част на профила и не допуска завъртането на блокиращия механизъм . По този начин можете спокойно да оставите прозореца открехнат в горната част и той може да бъде отключен само с ключ. Ограничително въже – дължината му може да варира според желания ъгъл на отваряне. Монтира се в долната част на прозореца и ограничава отварянето му само до определеното от вас разстояние. Протектор за прозорци – поставя се в долната вътрешна част на отварящото се крило на прозореца и ограничава отварянето му.

С предпазителите за шкафове и чекмеджета ще бъдете спокойни, че вашето дете няма да защипе пръстите си и ще ограничите достъпа му до опасни за здравето и живота му неща, като лекарства и препарати за пране, почистване и дезинфекция . Повечето предпазители се монтират чрез самозалепващи се ленти. Предлага се широка гама от видове , които да осигурят необходимата защита.  Някои се залепват от външната част на шкафа, при което се ограничава отварянето му, а други се монтират отвътре и изискват двойно отключване. Важно е също така да се обезопасят и ъглите на мебелите , тъй като детето би могло да се нарани на тях. За целта се поставят силиконови тапи, които скриват ъгъла и го правят мек и объл.

Свързани блог публикации

Сигурността за едно дете  е широкоспектърна представа за защита, защото се свързва с цялото ежедневие и различните моменти от бита на едно семейство. Магазин Kidso разполага с предпазни средства и мерки, които са приложими за всяка ситуация и са необходими помощници в отглеждането на едно новопоявило се бебе.

На онлайн страницата може да намерите обезопасители за дома като предпазители за контакти и ъгли. Те ще предотвратят нежелани наранявания и ще предпазват детето ви здраво.

За спокойния сън на бебето и неговите родители има модели на дигитални бебефони и видеофони, които ще ви държат в непрестанен контакт с вашето дете и ще му осигурят спокойствие чрез нежни, приспивни мелодии. Моделите работят със Smart Eco режим, без облъчване и вредни емисии, който автоматично намаля консумацията на енергия за излъчване.

За да запазите здравословната среда в детската стая заложете на нашите високотехнологични пречистватели и овлажнители за въздух. Те имат усъвършенствана система на филтриране и  висока степен на абсорбция  чрез комбиниране на НЕРА филтър и филтър с активен въглен. Може да улавят ултрафини частици, бактерии и вируси, като се справят на 99% с тях. Това гарантира антибактериална и стерилна среда за крехкия, бебешки организъм.

Артикулите са произведени да служат за максимална защита на децата и удобство на техните родители. Снабдени са с прекрасни дизайни, които залагат на заоблени и меки форми и части. Материалите за тяхната изработка са сведени до нулево съдържание на вредни елементи по стандартите за безопасност и качество.

Поставят се с помощта на монтажна схема много лесно и безпроблемно, като  осигуряват необходимата защита. Те съдържат и инструкция за поддръжка, които са зададе от производителите.

Аксесоарите и уредите за сигурността на детето са изработени от лидери в създаването на безопасни пособия за защита в световен мащаб като Singer, Lanaform, NUK, Philips Avent, Chipolino и други производители на техника.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими