Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

5 лв. 156 лв.

Пол

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Аксесоари за кошара

Показани са 1-20 от общо 23 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

В нормална обстановка, където детето е трайно установено и живее е малко вероятно родителите да не са се погрижили стаята да е защитена от комари и други насекоми.  Когато детето започне да пътува с родителите си, неговото преносимо легло е кошарата.  При тази обстановка защитата от комари става необходимост.  Най-често това е найлонова мрежа, която е достатъчно гъста, за да не пропуска насекоми през плетката си.  Тя се пере лесно, съхне много бързо и е компактна за пренасяне.

Детските кошари са популярно решение за игра или сън на бебето. Често техните аксесоари са от значение, за да улеснят използването им, и сигурността на детето.  Към тези аксесоари се включват: подложки за повиване органайзери за кошари комарници за кошара музикални въртележки за бебе и др. подобни

Бебешката хигиена е от първокласно значение.  Родителите сменят бебешките пелени на няколко часа.  Често при смяната на пелените, е възможно да се нанесат замърсявания от детето върху подложката за преповиване.  Причините за това са активността на детето, неудобната позиция на родителя, която не позволява родителят да оперира удобно и ефективно.  Много по лесно е да се използват подложки, които да предпазват родителите от стоянето в неудобна позиция, както и да се използва подложка с ергономична форма, която е удобна за бебето и го обезопасява по време на тази процедура. Тези подложки най-често се поставят на ограничителните рамки на кошарата , застават върху тях стабилно и сигурни и на височина, удобна за родителите.

Това е лесен аксесоар, който позволява на майката да има бърз достъп до най-необходимите и вещи за отглеждане на бебето .  Те позволяват на майката да реагира бързо, а през нощта докато спи, майката няма нужда да става и да се разхожда, за да вземе пелена, мокри кърпички или други неща.  Така тя обслужва детето по-бързо, детето не се разсънва и майката може да спечели още малко сън за себе си.

Музикалните въртележки са предназначени за новородени.  За тях те са забавни.  Те стимулират техните сетива, учат ги да фокусират и да протягат ръце и крака към играчката.  В ранна детска възраст децата могат да виждат само по-едри и ярки предмети.  В този смисъл музикалните въртележки са нужни за развитието на децата.

Свързани блог публикации

Бебетата изкарват голяма част от времето си в кошарата.  Често в нея те играят на безопасно място, спят в нея и растат пред очите на родителите си.  Малките добавки около кошарите – аксесоарите за тях правят използването им много по-лесно, разширяват функционалностите им и ги превръщат в още по-важен елемент от задължителните вещи за отглеждане на дете.

Музикалните въртележки са предназначени за новородени.  За тях те са забавни.  Toва са първите играчки на бебето и се превръщат във важен инструмент за опознаване на околния свят.  Музикалните въртележки стимулират техните сетива, учат ги да фокусират и да протягат ръце и крака към играчката.  В ранна детска възраст децата могат да виждат само по-едри и ярки предмети.  В този смисъл музикалните въртележки са нужни за развитието на децата.

В ранна детска възраст децата разпознават едри предмети и различават най-вече черното и бялото.  Музикалните въртележки за бебета заради ярките си цветове действат стимулиращо на мозъка и в тази връзка подпомагат психологическото и умствено развитие на децата.

Музикалните въртележки за бебе са два основни вида – изложените по-горе, които стимулират умственото развитие на бебето и втори вид, които успокояват детето.  Най-често музикалните въртележки за бебе с успокоителен ефект имат и мелодии, които са специално подбрани да приспиват детето.  Обикновено те издържат в режим на работа около 30 минути – време достатъчно за заспиване на детето.

Много често родителите използват музикалните въртележки и като начин да задържат бебето в леглото му след събуждане.  Ако детето се радва на музикалната въртележка, можете да я пуснете за няколко минути – докато Вие се разсънвате, детето ще се задържи по-спокойно за няколко минути в леглото.

Друго широко разпространено приложение на музикалните въртележки за бебета е над масата/скрина за преповиване.  Детето при преобуване не стои мирно и спокойно.  Смяната на пелената става много по-лесно ако детето се разсейва с пееща и въртяща се играчка над главата му.

Музикалните въртележки могат да се използват и заедно със столчета за кола.  В тези случаи детето пътува по-спокойно и шофиращия родител няма странични притеснения или разсейване по време на пътуване.  Благодарение на музикалната въртележка детето заспива по-лесно в колата и пътуването успява да протече с по-малко спирания или прекъсвания.

Комарниците за кошари са важна част, която предпазва детето от ухапвания от насекоми.  Така детето няма да има неприятни кожни раздразнения.  Повечето модели са подходящи за всички кошари.  Те са незаменим аксесоар, който трябва да е с Вас при пътуване на непознати места, където обстановката може да крие неприятни изненади.  Комарниците за кошари се използват за предпазване и от ужилвания и от други насекоми.  На нови места трябва да се използват не само през ноща, а и през деня, за да предпазят детето и от пчели, оси, мухи и други.

Органайзерите за кошари са удобство за родителите.  Там те държат пелени, мокри кърпички, любимата бебешка играчка, шишето с вода на бебето или подготвената хран за следващото хранене.  Така на бебешките нужди могат да бъдат посрещнати много бързо, без детето да се раздразни или разсъни.  За родителите това е „първа помощ“.  С този аксесоар може да се реагира в непланирани ситуации.  През нощта пък това спестява излишното разхождане и майката, и детето успяват да продължат съня си.

Подложката за повиване е аксесоар, който носи удобство и сигурност.  Тази поставка Ви позволява детето да бъде преобуто и обслужено на комфортна височина – без нужда да стоите приведени, в неудобна и травмираща позиция.  Подложката е достатъчно голяма, за да се чувства детето комфортно в нея, но не разрешава на бебето да се върти.  Така то няма опасност да падне или да сменя позицията си.  Всички родители знаят, че преобуването на мърдащото бебе е истинско предизвикателство.

Повечето подложки са създадени така, че да не попиват урина или други нечистоти.  Това гарантира, че можете да използвате подложката дълго време и с правилно и лесно почистване да гарантирате идеалната хигиена за Вашето дете.

Бебешката кожа е деликатна и лесно раздразнима.  По тази причина е нужно често третиране с бебешки пудри, кремове и масла.  Това отново се прави на подложката за повиване.  Отлаганията и остатъците от бебешка козметика също се почистват лесно и бързо.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими