Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

1 лв. 549 лв.

В промоция

Виж още Виж по-малко

Сигурност детска стая

Показани са 1-17 от общо 17 артикул(а)

Ние спазваме всички желания на родителите да осигурят необходимата защита на тяхното скъпо дете. Именно затова сме се погрижили да предоставим правилните уреди и техники за детската стая, които ще предоставят на децата максимална сигурност и комфорт дори от разстояние.

Такива са нашите дигитални бебефони и видеофони, които ще ви държат в непрестанен контакт с вашето дете и ще му осигурят спокойствие чрез весели приспивни мелодии. Моделите работят със Smart Eco режим, без облъчване и вредни емисии , който автоматично намаля консумацията на енергия за излъчване.

За да запазите здравословната среда в детската стая заложете на нашите високотехнологични пречистватели и овлажнители за въздух. Те имат усъвършенствана система на филтриране и  висока степен на абсорбция  чрез комбиниране на НЕРА филтър и филтър с активен въглен. Може да улавят ултрафини частици, бактерии и вируси, като се справят на 99% с тях. Това гарантира антибактериална и стерилна среда за крехкия, бебешки организъм.

Артикулите са произведени да служат за максимална защита на децата и удобство на техните родители. Снабдени са с прекрасни дизайни, които залагат на заоблени и меки форми и части.

Материалите за тяхната изработка са сведени до нулево съдържание на вредни елементи по стандартите за качество. Поставят се или се  монтират много лесно и безпроблемно, като  осигуряват необходимата защита.

Невъобразимо функционални са и едни уреди, намиращи се на страницата на магазина, които могат да служат като източници на звук и имат максимален обхват на комуникацията. Те са мултифункционални говорители, чрез които дори можете да управлявате смарт уредите във вашия дом и да се наслаждавате на куп други функции.

Аксесоарите и уредите за сигурността на детето са изработени от лидери в създаването на безопасни пособия за защита в световен мащаб като SONY, Lanaform, NUK, Philips Avent, Chipolino и други производители на дигитална техника.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими