Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

3 лв. 440 лв.

В промоция

Виж още Виж по-малко

Сигурност детска стая

Показани са 1-18 от общо 18 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

За да предпазите децата от травми и инциденти, като например защипване и нараняване на пръстите , използвайте в дома си предпазители за вратите. Те предоставят ефективна защита, тъй като са изработени от здрав материал с гумирано покритие против плъзгане . Така няма вероятност да се откачат или да паднат сами от вратата. Предпазителите също така ограничават възможността детето да се заключи в стаята си.  Друг вид предпазители, които се поставят между вратата и пода, са стоперите. Стоперите за врата блокират движението ѝ , като по този начин предотвратяват инциденти, свързани със затръшването на вратата.

Предпазителите за врата се поставят на рамката на вратата и блокират плътното ѝ затваряне. Има и предпазители за плъзгащи се врати и прозорци , които се монтират лесно чрез залепване , без допълнителни инструменти. Тяхната функция е да ограничават отварянето им, което е изключително важно за безопасността.

За да се избегнат инциденти, има специални обезопасяващи средства. Предпазителите за прозорци са няколко вида, като най-често се използват следните: Блокираща заключваща система – монтира се в долната част на профила и не допуска завъртането на блокиращия механизъм . По този начин можете спокойно да оставите прозореца открехнат в горната част и той може да бъде отключен само с ключ. Ограничително въже – дължината му може да варира според желания ъгъл на отваряне. Монтира се в долната част на прозореца и ограничава отварянето му само до определеното от вас разстояние. Протектор за прозорци – поставя се в долната вътрешна част на отварящото се крило на прозореца и ограничава отварянето му.

С предпазителите за шкафове и чекмеджета ще бъдете спокойни, че вашето дете няма да защипе пръстите си и ще ограничите достъпа му до опасни за здравето и живота му неща, като лекарства и препарати за пране, почистване и дезинфекция . Повечето предпазители се монтират чрез самозалепващи се ленти. Предлага се широка гама от видове , които да осигурят необходимата защита.  Някои се залепват от външната част на шкафа, при което се ограничава отварянето му, а други се монтират отвътре и изискват двойно отключване. Важно е също така да се обезопасят и ъглите на мебелите , тъй като детето би могло да се нарани на тях. За целта се поставят силиконови тапи, които скриват ъгъла и го правят мек и объл.

Свързани блог публикации

Ние спазваме всички желания на родителите да осигурят необходимата защита на тяхното скъпо дете. Именно затова сме се погрижили да предоставим правилните уреди и техники за детската стая, които ще предоставят на децата максимална сигурност и комфорт дори от разстояние.

Такива са нашите дигитални бебефони и видеофони, които ще ви държат в непрестанен контакт с вашето дете и ще му осигурят спокойствие чрез весели приспивни мелодии. Моделите работят със Smart Eco режим, без облъчване и вредни емисии , който автоматично намаля консумацията на енергия за излъчване.

За да запазите здравословната среда в детската стая заложете на нашите високотехнологични пречистватели и овлажнители за въздух. Те имат усъвършенствана система на филтриране и  висока степен на абсорбция  чрез комбиниране на НЕРА филтър и филтър с активен въглен. Може да улавят ултрафини частици, бактерии и вируси, като се справят на 99% с тях. Това гарантира антибактериална и стерилна среда за крехкия, бебешки организъм.

Артикулите са произведени да служат за максимална защита на децата и удобство на техните родители. Снабдени са с прекрасни дизайни, които залагат на заоблени и меки форми и части.

Материалите за тяхната изработка са сведени до нулево съдържание на вредни елементи по стандартите за качество. Поставят се или се  монтират много лесно и безпроблемно, като  осигуряват необходимата защита.

Невъобразимо функционални са и едни уреди, намиращи се на страницата на магазина, които могат да служат като източници на звук и имат максимален обхват на комуникацията. Те са мултифункционални говорители, чрез които дори можете да управлявате смарт уредите във вашия дом и да се наслаждавате на куп други функции.

Аксесоарите и уредите за сигурността на детето са изработени от лидери в създаването на безопасни пособия за защита в световен мащаб като SONY, Lanaform, NUK, Philips Avent, Chipolino и други производители на дигитална техника.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими