Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

17 лв. 199 лв.

Пол

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Текстил за леглото

Показани са 1-20 от общо 55 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Чаршафите предпазват тялото от температурните амплитуди навън. Те имат и друга основна функция – предпазват матрака , завивката и възглавницата от телесни течности – пот, слюнка и други.  Чаршафите се перат, съхнат и гладят много по-лесно от възглавници, одеала и матраци. Спането в чаршафи е много по-комфортно и удобно , заради това, че материалите, от които са направени са много по меки и причтни на допир.

При калъфките за възглавници и калъфите за одеала се водите от размера на възглавницата и завивката При долните чаршафи използвайте следното правило – дължината на чаршафа е равна на дължината на матрака плюс 2* висичината на матрака + 40 см Ширината на долния чаршаф е равна на ширината на матрака плюс 2* височината на матрака + 40 см. Така си гарантирате достатъчно дължина, за да загънете спокойно матрака

Повечето чаршафи се свиват при първо пране .  Допустимото свиване е до 7% .  В зависимост от материалите и обработката им е възможно да се достига до много по-ниски отклонения от първоначалния размер.

Това е личен избор. От хигиенна гледна точка се препоръчва пране на всеки две седмици .  По отношение на начина на пране – температура, препарати, центрофугиране и сушене , следвайте инструкциите на производителя.

Безспорно това е памукът .  В зависимост от разновидностите му той дава различно качество чаршафи.  Общото между всички тях е, че са от естествен материал , който лесно абсорбира телесна влага, мек е и не предизвиква раздразнения на кожата.

Свързани блог публикации

Отнасяйки се с уважение към международните брандове, които с прецизност изпълняват своите задължения, за да достигнат до нас висококачествени продукти за вашите деца, ние ви предлагаме богат асортимент от текстил за детско легло.

Kidso разполага с впечатляващи спални комплекти и сетове от няколко части, позоционирани в луксозни кутии, които са идеално решение за подарък. С включени  необходимите компоненти като бордове, олекотени завивки, калъфки, чаршафи, обиколници и възглавници, моделите ще обгърнат вашето дете с нежна грижа и ще му подарят включена „глезотийки” в комплекта – гребен и четка за коса.

Чувалчетата са чудесна идея за неспокойно дете, което непрестанно се обръща и отвива. Тази на вид проста идея, всъщност подобрява значително целия сън на детето, защото му осигурява регулиране на телесната температура и отпуска детското тяло.

Може да заложите на 2 в 1 одеяло, което е изработено от подбрани материали, които също поддържат благоприятна телесна топлина и може да служи като кърпа след баня, заради абсорбиращия влагата материал, вложен от едната му страна.

Заложите и на емблематични балдахини и покривала, които перфектна се съчетават с други асортименти от серията и ще завършат текстилното обзавеждане на леглото.

В състава на артикулите са заложени естествени и органични материали като памук. Използвани са и други висококачествени елементи като силиконовия пълнеж . Техните особености се свеждат до това, че позволяват свободно циркулиране на въздуха и предоставят необходимата прохлада на организма. Притежават хипоалергични свойства и елиминират появата на алергични реакции.

Дизайнът на моделите е съчетание от весели принтове и бродерии с пришити дантели и други украси, които отразяват невинността и красотата на бебешкото излъчване.

Създателите на продуктите се славят в световен мащаб с най-висок ръст на производство и има защо, тъй като те влагат целия си арсенал от отговорност и грижа. Това са испанския производител Inter baby, българските PNG, Аглика, турския  Cilek и много други конкурентни марки.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими