Очила за плуване, комплект 3 бр.

HL423012
Trustpilot stars
Цена: 4,99  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.2 кг
Цвят многоцветен
Пол Унисекс

Възраст: 3+ години
Цвят: Многоцветен
Сезон: Лято
Пол: Унисекс
Размер: 19.5 х 20.7 х 4 см
Тегло на продукта: 0.145 кг
Комплектът съдържа: 3 броя очила
Материал: Пластмаса
Ползи: Предпазва очите за плуване под вода.
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики:

Сега можете да се насладите на специалния ни комплект от не един или два, а от цели три броя очила за плуване и подводно виждане на топ производителя Huale.

Очилата са подходящи както за професионални занимания в плувни басейни, така и за ваканционни и развлекателни цели – гмуркане, подводно виждане в сладководни и соленоводни басейни или просто весела игра във водата.

Препоръчителната възраст за използване на очилата е около и над тригодишна възраст, а размерът им е регулируем, благодарение на специално проектираните силиконови каишки със приплъзгващи елементи.

Очилата са изработени от качествена пластмаса и силикон, в съответствие с всички изисквания за безопасност на детските артикули. Класическите цветови комбинации са подбрани така, че да са унисекс и да са подходящи за всички възрасти и вкусове. Така с една покупка, Вие можете да оборудвате всички деца в семейството и да бъдете сигурни, че всяко едно от тях ще бъде доволно от новата си придобивка.

Пресияна С.
2020-08-06 19:05:00
Comment rating
Поради някакъв късмет очилата съвпаднаха цветово с банските на момчетата ми, което е голям плюс според мен и децата.

Герасимова Петра
2020-08-06 17:40:00
Comment rating
Изключително удобен комплект с очила за плуване, който подсигури спокойствието и забавните моменти в цялото семейство по време на лятната ни почивка на морето. Малкият ми син реши да си слага сини очила, докато дъщеря ми естествено, че розовите. Третите ще останат резерва, ако някои от другите се загубят.

Нора Тодорова
2020-08-06 17:20:00
Comment rating
Децата ми казват, че очилата им са изключително удобни за носене и преоткриване на морския свят. Даже синът ми, който е на три години и малко иска да го запиша на плуване редовно, за да ги носи по-често.

Любослава Г.
2020-08-04 16:20:00
Comment rating
След като ги видях, въобще не се замислих, а направо ги купих. За тази цена си помислих да взема още няколко комплекта за подаръчета на съседските деца, но реших първо да ги пробват децата ми. Толкова им се зарадваха, че решиха да тръгнат на плуване.

Мартина Вачева
2020-08-03 08:46:00
Comment rating
Много съм радостна, защото, когато пораснат главите на дъщерите ми ще могат да продължат да ги носят, благодарение на специално проектираните силиконови каишки с приплъзгващи елементи. Така няма да ми се наложи да купувам други в следващото определено време.

Марина Р.
2020-08-01 10:32:00
Comment rating
Най-хубавото според мен е, че в комплекта са 3 броя очила за плуване и то в различни цветове, за да може да си ги менкат момчетата и момичетата ми без да се карат кой какви има. Така всяко дете има очила с еднакъв дизайн.

Гергана Тодорова
2020-07-17 13:21:11
Comment rating
чудесни
очилата са супер добри а за тая цена направо са без пари

Покажи още ревюта
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими