Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

2 лв. 30 лв.

В промоция

Виж още Виж по-малко

Огледала за обратно виждане

Показани са 1-11 от общо 11 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Пътуването по-принцип е забава и развлечение.  Когато пътувате с малки деца е нужно всичко да е добре организирано и подредено.   Така пътуването става по-лесно, а непланираните спирания по-малко.  Най-важните аксесоари към столчето за кола са: огледало за обратно виждане подложка под столче за кола органайзери протектори дъждобрани и комарници

Докато детето пътува в посока обратна на движението такова огледало се монтира на подглавника на задната седалка.  Това огледало осигурява визуален контакт между шофьора и детето.  Така родителят наблюдава детето без да се обръща и разсейва от пътя.  Когато детето пътува в столче по посока на движението огледалото се монтира до или върху огледалото за обратно виждане. Тези огледала са специални и покриват много по-широк ъгъл на видимост .  В допулнение са разработени от материали, които в случай, че се счупят няма да наранят детето.

Интериорът на автомобила се амортизира бързо.  Подложката е предпазител на седалката в автомобила.  Тя се поставя под столчето за кола и така предпазва авто тапицерията от износване, замърсяване и/или скъсване .  Те са от плътни изкуствени материи, които се перат лесно и съхнат бързо.

При по-дългите пътувания детето се отегчава и има нужда от забавление.  Тези органайзери побират необходимите играчки, детското мляко и храна, мокри кърпички и всички други неща необходими за комфортно пътуване.

Интериорът на автомобила се амортизира бързо.  В детското си столче за кола детето неволно о пира краката си в облегалката на предната седалка и я цапа.  За да се запази автомобилния текстил, протекторът е необходим.

За бебешките кошчета за кола, които се свалят и с тях пренасяме детето, те са необходими.  Подобни аксесоари позволяват детето да бъде предпазено от дъжд или насекоми.  Те не са дълготрайно решение, а са по скоро начин да предпазим детето докато го пренесем на по-сигурно или безопасно място.

Свързани блог публикации

Когато всичко върви гладко и трафикът се движи с добро темпо, извеждането на вашето бебе или малко дете за кратка разходка с колатаможе да бъде освежаващо и приятно изживяване и за двама ви. Въпреки това обаче е необходимо съвсем малко, за да се объркат нещата.

Малчуганът ви може да се разстрои и съответно вие да започнете да се тревожите, тъй като дишането му е намалило или пък е по-тих от обичайното. Притесненията относно него или пък опитите да го успокоите, без да можете да установите визуален контакт ще влоши сериозно вашата концентрация.

Следователно по този начин качеството на вашето шофиране ще се понижи. Това не е препоръчително да се случва, защото ще изложите на риск всички около вас включително и другите автомобили, участващи в движението.

Не винаги обаче адекватно решение може да бъде непрестанното отбиване в страни, за да се справите с проблемите. Универсален начин да превъзмогнете тези неудобства е, като инвестирате в огледало за обратно виждане.

За разлика от автомобилното огледало, което вече притежавате това се различава съвсем малко. Но с безкрайните налични видове, как може да изберете най-доброто за вас ? Реално погледнато всичко зависи от вашите лични предпочитания, но в крайна сметка всяко едно ще ви бъде пълноценно.

В страницата на Кидсо ще откриете всякакви видове огледала за задно вижда и то на представителни марки, като – BebeDue и BABYPACK. Тези брандове от своя страна винаги се стараят да изграждат своите артикули от максимално висококачествени елементи.

Продуктите които се разполагат пред вас не са изключение. Те са надеждни, практични и функционални. Единственото нещо в което можете да откриете разлика е в начинът им на поставяне. Съществуват два варианта – с клипс или вакуумна чашка.

Пример за това можем да дадем с подвижното огледало на марката – BebeDue. То може да се движи във всички посоки и притежава широк ъгъл чрез който виждате всичко. Поставянето му се осъществява изключително елементарно и заедно с това може да го инсталирате навсякъде по автомобила.

Качеството му е безкомпромисно, но въпреки това не го оставяйте в близост до вашият малчуган. При евентуални наранявания съпроводени от него потърсете медицинска помощ. При поръчка продукта пристига опакован в стилна опаковка, която го защитава по време на неговия транспорт до вас.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими