Несесер за момиче с фламинго

ZK50475
Trustpilot stars
Цена: 9,99  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.1 кг
Пол Момиче

  • Държава на произход: Испания
  • Цвят: Розов
  • Сезон: Всесезонен
  • Пол: Момиче
  • Закопчаване: С цип
  • Материал: Полиестер
  • Принт: С принт на фламинго
  • Размер: 21х11 см

С наближаването на първия учебен звънец започва да се проявява притеснението, което настъпва в родителите, а и не само в тях. Причината  която се крие зад това е, защото днешният метод на обучение на децата изисква те да бъдат снабдени с множество приспособления.

Може да не ви звучи толкова смущаващо, но когато осъзнаете, че те нямат достатъчно място за абсолютно всичко сме сигурни, че паниката започва да настъпва във вас. За вашето успокоение и естествено улеснение на малките малчугани, ви съветваме да обмислите закупуването на несесер.

Този универсален аксесоар е изключително полезен и задължителен за всеки един ученик. С него детето ви ще бъде ентусиазирано, тъй като ще може да се подготвя без проблем за всеки един час, който му предстои.


Поддръжка: Следвайте инструкциите зададени от производителя

Ползи: Несесерите са важни инструменти, които позволяват на децата да транспортират учебните пособия от своя дом до класната си стая. Наличието на добър несесер позволява раниците да бъдат правилно подредени, като следователно по този начин те няма да им бъдат прекалено тежки.

Аксесоара гарантира, че всички предмети постави в него ще останат в безупречно състояние. Но преди да решите какво ще съхранявате в него трябва да изберете подходящ модел според изискванията на вашето дете.

Конкретният продукт на марката – Arditex, представлява симпатичен несесер, който е приятно украсен с образа на розово фламинго. Вашето момиче със сигурност ще се влюби в него, така че си заслужава да му гласувате доверие.

Практичният му дизайн се състои от едно огромно отделение. В него разполагате с толкова място, че е напълно възможно да поставите няколко на брой химикали, моливи и други приспособления. Ако пък детето ви има нещо ценно винаги може да използва секретният джоб разполагащ се в предната част.

Продукта е изграден от надежден полиестер, който по никакъв начин не може да се повреди, когато се почиства. Но все пак ви съветваме да обърнете внимание на инструкциите, поставени от производителят.

Красимира Касабова
2021-09-02 14:51:14
Comment rating
Препоръчвам
Несесерът е компактен, но практичен - с няколко отделения. Прекрасен за момиченца.

Красимира Стоянова
2021-02-12 18:48:18
Comment rating
Удобен несесер. Побира всичко нужно.
Дъщеря ми е във възторг.

Бистра Пеева
2020-11-04 07:53:00
Comment rating
Несесера е здрав. Оказа се, че тази марка е много добра, а не е скъпа. Заслужава си.

М. Дурева
2020-11-02 08:40:00
Comment rating
Всички аксесоари на дъщеря ми за училище трябва да са розови. Но ни омръзнаха анимационните принцеси. Ето нещо различно.

Евгения Маркова
2020-11-01 10:58:00
Comment rating
Удобен несесер. Побира всичко необходима за училище.

Йоанна Кирчева
2020-10-29 18:37:00
Comment rating
Приятелката на дъщеря ми има такъв несесер и трябваше и ние да поръчаме. Така разбрах за Кидсо и тук намирам страшно добри предложения.

Елица Василева
2020-10-28 08:40:00
Comment rating
Подариха на дъщеря ми раница със същия дизайн. Сега ще направим комплект и с несесера.

Покажи още ревюта
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими