Пластмасoва дизайнерска бутилка Hi! 500 мл

109_818370
Trustpilot stars
Цена: 7,26  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.1 кг
Цвят многоцветен
Пол Момиче

Серия: Hi!
Цвят: Многоцветен
Пол: Момиче
Години: 3+ години
Вместимост: 500 мл
Система без разливане: Да
Накрайник: Силиконов
Форма на шишето: Конусовидна
Гърло: Широко
Материал: Пластмасoва
Не съдържа: BPA
Могат да се стерилизират: Не
Възможност за почистване в съдомиялна машина: Не
Държава на произход: Турция
Допълнителни характеристики: Няма нищо по-страхотно от това да излезете с вашето бебе и да се разходите из близкият до вас парк. Преди да го настаните в количката за тръгване е нужно да приготвите малкият багаж, който ще бъде рамо до рамо с вас.

Обикновено за целта се използва малка и компактна раничка, която да не ви пречи и същевременно да съдържа всички неща от първа необходимост, като храна, дрехи и най-вече вода. Всичко е идеално, докато не ви поразява една тревожна мисъл.

Разбира те, че разполагате само с едно пластмасово шише, а навън е сравнително слънчево. Тук веднага си спомняте многобройните съвети свързани с излагането на пластмасата срещу силните слънчеви лъчи.

Следователно се питате как да превъзмогнете тази неприятна ситуация ? Един от най-ефикасните начини е чрез инвестирането в дизайнерска бутилка и днес ще ви обясним причините, които биха ви насочили да извършите това.

Ползи: Може би сте изненадани, защото артикула, разполагащ се пред вас е точно предназначен за тази цел. Но въпреки това той не е ли отново от пластмаса ? На пръв поглед да, но действително тук има малка уловка.

Материалът използван за нейната направа не е обикновена пластмаса, а специализирана такава, състояща се от множество защитни и безвредни качество. Това от своя страна я прави изключително безопасна, дори и за дълготрайна употреба.

С нея ще можете да се възползвате от следните преимущества :

  • Удобство
  • Дълготрайност
  • Качествена защита

В комбинация към това вашето малко дете ще я обикне мигновено. Тя е собственост на производителят Minnie Mouse, който специално я дарява с ненадминат външен вид. В горният си край детската принадлежност притежава механизъм за затваряне, елиминиращ всякакви евентуални разливания на съхраняващите се течности.

Висококачественият продукт е по-практичен от колкото изобщо си представяте. Именно поради това силно ви съветваме да му се доверите, докато все още се намира на супер промоционална цена.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими