Филтриране по

Пол

Виж още Виж по-малко

Години

Виж още Виж по-малко

Номер

Виж още Виж по-малко

Сантиметри

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Марки

Виж още Виж по-малко

Цена

3 лв. 161 лв.

Единични бройки

Показани са 1-20 от общо 1663 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

„Единичните бройки“ са най-често дрехи и обувки, които са останали по 1 брой от цвят, модел или номер.  Това са нормални дрехи или обувки , които след сезона са останали непродадени.

Пътищата са два: След като е минал сезона на определена колекция от дрехи и обувки винаги има останали такива в определен размер и цвят .  Ние ги класифицираме като „единични брийки“, за да отстъпят място на новите колекции. Често получаваме предложения от големи европейски вериги да ни продадат техните единични бройки на по-достъпни цени.  Ние се възползваме от тази възможност и така предоставяме на потребителите възможност да купуват много по-изгодно качествени дрехи и обувки.

Да.  Като правило в kidso.bg единичните бройки са с намаление от 30% от обичайната си цена.  В някои кампании тези промоции достигат до намаления от 70% от обичайната си цена. 

Да. Те са били вече в търговски оборот и това е техния „втори шанс“ да намерят собственика си. Те са абсолютно нови и неизползвани .

Най-често „единични бройки“ са от минали колекции.  Те са били представени пред клиентите, голяма част са продадени и са останали по 1 или 2 броя , които след изтичането на сезона са се „превърнали“ в единични бройки .

Някои международни вериги магазини , които продават дрехи собствена марка или някои премиум брандове разпродават единичните си бройки под условие те да се продават само на пазара в България и само онлайн .  За да си гарантират, че това ще се случи така, те премахват вътрешния етикет или го оставят срязван.  Много често премахват и хартиения етикет на продукта.  Това е взаимен компромис – Вие купувате на много по-ниска цена марка и качество от престижен производител, но той Ви дава сигурен знак, че сте купили артикули от стар сезон .  Ако видите нещо такова на получена от Вас дреха, то дори може да Ви служи като още едно доказателство, че сте получили оригинален продукт, но от минали колекции.

Продуктът е добавен към желани продукти