Филтриране по

Пол

Виж още Виж по-малко

Възраст

Виж още Виж по-малко

Номер

Виж още Виж по-малко

Височина в сантиметри

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

1 лв. 139 лв.

Единични бройки - 33%

Показани са 1-20 от общо 2469 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

„Единичните бройки“ са най-често дрехи и обувки, които са останали по 1 брой от цвят, модел или номер.  Това са нормални дрехи или обувки , които след сезона са останали непродадени.

Пътищата са два: След като е минал сезона на определена колекция от дрехи и обувки винаги има останали такива в определен размер и цвят .  Ние ги класифицираме като „единични брийки“, за да отстъпят място на новите колекции. Често получаваме предложения от големи европейски вериги да ни продадат техните единични бройки на по-достъпни цени.  Ние се възползваме от тази възможност и така предоставяме на потребителите възможност да купуват много по-изгодно качествени дрехи и обувки.

Да.  Като правило в kidso.bg единичните бройки са с намаление от 30% от обичайната си цена.  В някои кампании тези промоции достигат до намаления от 70% от обичайната си цена. 

Да. Те са били вече в търговски оборот и това е техния „втори шанс“ да намерят собственика си. Те са абсолютно нови и неизползвани .

Най-често „единични бройки“ са от минали колекции.  Те са били представени пред клиентите, голяма част са продадени и са останали по 1 или 2 броя , които след изтичането на сезона са се „превърнали“ в единични бройки .

Някои международни вериги магазини , които продават дрехи собствена марка или някои премиум брандове разпродават единичните си бройки под условие те да се продават само на пазара в България и само онлайн .  За да си гарантират, че това ще се случи така, те премахват вътрешния етикет или го оставят срязван.  Много често премахват и хартиения етикет на продукта.  Това е взаимен компромис – Вие купувате на много по-ниска цена марка и качество от престижен производител, но той Ви дава сигурен знак, че сте купили артикули от стар сезон .  Ако видите нещо такова на получена от Вас дреха, то дори може да Ви служи като още едно доказателство, че сте получили оригинален продукт, но от минали колекции.

Свързани блог публикации

Промоциите при одеждите, които са предназначени за деца и възрастни винаги са вълнуващи и хората ги очакват с нетърпение. Те обикновено се случват в края към началото на всеки един нов сезон. В такива периоди не е изключен факта да откриете изключително изгодни продукти, които наистина да си заслужават.

Но разбира се обаче това не винаги е така. В днешният широк пазар изборът е доста объркващ и е доста често срещано някои производители да предлагат некачествена стока. Тя традиционно е на супер ниска цена от останалите, което веднага грабва вниманието на неопитният купувач.

Следователно вие сте впечатлен от нея и веднага я закупувате без да се замисляте. В края на краищата, прибирайки се у дома осъзнавате за какво става въпрос, но тогава е прекалено късно, за да поправите своята несъзнателна грешка.

Единственият начин да се предпазите от този капан е да бъдете наблюдателни и винаги да се уверявате във вашият източник и желан артикул. Когато пазарувате за вашето дете допитайте се дали са използвани благоприятни материи, щадящи чувствителната кожа. Спазвайки тези инструкции вие винаги ще бъдете на щрек и в готовност.

Независимо от това изброените качества можете да откриете именно в стоките предлагани от онлайн магазинът на Кидсо. Тук всеки един продукт е изцяло автентичен, тъй като са на представителни марки като – Converse, Cool club, Color Kids и много други. Доверявайки се на която и да е определено няма да бъдете разочаровани.

В дългият им каталог ще находите на следните дрехи :

  • Памучни тениски
  • Блузи
  • Гуменки 
  • Сандали
  • Поли и други

Забележителното при тях е, че се намират в секцията, която е предвидена за единични брой на промоция. Артикулите са многобройни и всеки един от тях е в намаление от порядъка на 33 %. За ваше успокоение обаче тук качеството неимоверно измества цената, така че е напълно възможно да закупите надеждна стока.

Тяхната сигурност е доказана, тъй като самите производители използват само и единствено благородни материали. Пример за това можем да дадем с тениската на марката – Benetton. Тя разполага с изящен външен дизайн и структура изградена от натурален памук. Материята от своя страна не причинява алергии и е изключително комфортна.

Поръчайте още сега, докато все още имаме налични бройки. Веднъж щом гласувате доверие на Кидсо вие, както и вашето дете ще бъдете повече от доволни.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими