Пюре Нежни зеленчуци Nestle Gerber, 6+ месеца, бурканче 125 гр.

12225640
Trustpilot stars
Цена: 2,50  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.2 кг

Пюре Нежни зеленчуци Nestle Gerber, разфасовка 125 гр.

Подходяща за бебета над 6 месеца.

Състав: 50% моркови, вода, 20 % магданоз, целина, царевично нишесте, рапично нискоеруково масло.

Не съдържа глутен, добавени захари, аромати, консерванти и оцветители.

Тип: пюре

Възраст: 6+ месеца

Опаковка: бурканче

Разфасовка: 125 гр.

Състав: 50% моркови, вода, 20 % магданоз, целина, царевично нишесте, рапично нискоеруково масло (общо зеленчуци 72.5%).

Съдържа: висококачествени съставки и витамин С

Не съдържа: глутен, добавени захари, консерванти и оцветители.

Начин на проготвяне: да не се използва, ако капачката на бурканчето е издута. При отваряне се уверете, че чувате щракване. Не хранете бебето директно от бурканчето. Не използвайте метална лъжичка. Пресипете необходимото количество в чиста купичка и леко го затоплете. След затопляне, разбъркайте добре и проверете температурата на пюрето преди да го сервирате.

Хранителна информация: на 100 g: Енергийно съдържание 175 kJ / 42 kcal Мазнини 1.5 g - от които наситени мастни киселини 0.1 g Въглехидрати 5.3 g - от които захари 3 g Хранителни влакнини 2 g Белтъчини 0.8 g Сол* 0.08 g * Съдържанието на сол е в резултат на естествено съдържащия се натрий.

Съхранение: след отваряне съхранявайте продукта в хладилник за не повече от 24 часа.

Допълнителна информация: пюрето ще предложи на детето Ви различно, разнообразно и балансирано меню, благодарение на висококачествените продукти вложени в нея. Зеленчуковата супа е фино смляна и е с консистенция, която е съобразена с възрастта на детето. Има мек вкус и ще предложи на детето Ви различно, балансирано меню. Начин на употреба: Отворете капачката и затоплете съдържанието леко на подходяща температура. Пресипете в подходяща купичка, но предварително разбъркайте добре продукта. Проверете температурата отново преди да сервирате. Кърменето трябва да продължи възможно най- дълго след въвеждането на отбиващи храни. Внимание: Ако капачката е издута не ползвайте продукта. При отваряне се уверете, че капачката щраква. По време на хранене детето Ви трябва да е под Ваше наблюдение и в седнало положение. Световната здравна организация препоръчва ексклузивно кърмене до 6 месец и въвеждането на отбиващи храни след тази възраст, както и продължаването на кърменето възможно най- дълго. Консултирайте се с Вашия педиатър преди да въведете този продукт към менюто на Вашето дете.

Държава на произход: Швейцария
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими