• Намалена цена

Пюре Свинско месо със зеленчуци Nestle Gerber, 9+ месеца, бурканче 190 гр.

12101636
Trustpilot stars
Цена: 2,93  лв
3,29 лв
Спестявате 0,36 лв
Спестявате 11%
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.3 кг

Пюре Свинско месо със зеленчуци Nestle Gerber, разфасовка 190 гр.

Подходяща за бебета над 9 месеца

Пюрето ще предложи на детето Ви различно, разнообразно и балансирано меню.

В продукта не са добавени оцветители и аромати.

Тип: пюре

Възраст: 9+ месеца

Опаковка: бурканче

Разфасовка: 190 гр.

Състав: вода (използвана при приготвянето), 27% моркови, 12% пащърнак, 10% зелен грах, 8% свинско месо, 8% картофи, царевично нишесте, рапично нискоеруково масло, макарони (пшеничен грис, вода).(Общо зеленчуци 57%) Може да съдържа яйца.

Съдържа: глутен

Не съдържа: оцветители и аромати

Начин на проготвяне: да не се използва, ако капачката на бурканчето е издута. При отваряне се уверете, че чувате щракване. Не хранете бебето директно от бурканчето. Не използвайте метална лъжичка. Пресипете необходимото количество в чиста купичка и леко го затоплете. След затопляне, разбъркайте добре и проверете температурата на пюрето преди да го сервирате.

Хранителна информация: на 100 g: Енергийно съдържание 245 kJ / 59 kcal Мазнини 1.8 g - от които наситени мастни киселини 0.2 g Въглехидрати 6.2 g - от които захари 2.0 g Хранителни влакнини 2.8 g Белтъчини 3.0 g Сол* 0.06 g * Съдържанието на сол е в резултат на естествено съдържащия се натрий.

Съхранение: след отваряне съхранявайте продукта в хладилник за не повече от 24 часа.

Допълнителна информация: пюрето ще предложи на детето Ви различно, разнообразно и балансирано меню, благодарение на висококачествените продукти вложени в него. То е с консистенция, подходяща за възрастта- със ситно нарязани, меки парченца, подходящи за стимулирането на дъвкателните умения на бебето. Съдържанието от грах, моркови и ситно нарязан пащърнак спомагат за изграждането на балансиранo меню и хранителни навици на детето чрез опитване на нови вкусови и текстури. Начин на употреба: Отворете капачката и затоплете съдържанието леко на подходяща температура. Пресипете в подходяща купичка, но предварително разбъркайте добре продукта. Проверете температурата отново преди да сервирате. Кърменето трябва да продължи възможно най- дълго след въвеждането на отбиващи храни. Внимание: Да не се използва, ако капачката е издута. При отваряне се уверете, че чувате щракване, не хранете детето си директно от бурканчето или с метална лъжица. Съхранявайте продукта на стайна температура. След отваряне съхранявайте в хладилник за не повече от 24 часа. По време на хранене детето трябва да е в седнало положение и под Ваше наблюдение. Не консумирайте, ако срокът на годност е изтекъл!

Държава на произход: Швейцария
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими