• Намалена цена

Сет за игра на плажа - 8 в 1 - светлосиньо

HL384068-blue/blue
Trustpilot stars
Цена: 4,56  лв
5,49 лв
Спестявате 0,93 лв
Спестявате 17%
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.2 кг
Цвят многоцветен
Пол Унисекс

Възраст: 3+ години
Цвят: Многоцветен
Сезон: Лято
Пол: Унисекс
Размер: 21 х 18 см
Тегло на продукта: 0.180 кг
Комплектът съдържа: кофичка, лейка, лопатка и 5бр, формички за пясък
Материал: Пластмаса
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики: Голяма кофичка, лейка, лопата, сито, шпатула и три различни пластмасови форми за пясъчни фигури – това са 8-те части, които могат да осигурят едно незабравимо плажно лято, изпълнено с весели игри, грандиозни пясъчни замъци, смях и незабравими спомени.

Използвайки сета за игра на плажа на Huale, детето може да упражнява редица разнообразни дейности – от копаене и пренасяне, до моделиране на пясъчни постройки, правене на фигурки, игра с морската вода и дори рисуване в мокрия пясък.

Комплектът е изработен от здрава пластмаса и обработен с напълно безопасни оцветители, в съответствие с всички изисквания към качеството на детските играчки.

Ползи: Децата около и над тригодишна възраст могат да се насладят възможно най-пълноценно на всички потенциални игри, възможни чрез използването на този сет за игра на плажа. Различните части в комплекта могат да развият различни умения в най-малките.

Ако пренасянето на пълната с пясък кофичка спомага за заздравяването на мускулите и подобряването на грубата моторика, то играта с формичките способства за прецизиране на пространственото мислене, фините движения на ръката и дори разбирането на някои базови физични закони.

Лейката стимулира играта с вода, която е базово сензорно занимание от изключително значение за правилното ранно детско развитие. Колкото повече детето комбинира частите на комплекта и създава собствени концепции за тяхното използване, толкова по-полезна, весела и пълноценна ще бъде неговата игра. Защото, както добре знаем – играта е най-добрият учител за всяко дете.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими