Шапка за момче с бродерия мечка

3-001887-Grey
Trustpilot stars
Цена: 15,99  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.2 кг
Пол Момче
Цвят сив

  • Стил: Ежедневен
  • Цвят: Сив
  • Сезон: Зима
  • Година: 2019
  • Пол: Момче
  • Държава на произход: PRC
  • Материал: външна страна: 100% полиестер, вътрешна страна: 100%памук
  • Ползи:Пухестите шапки са новата мода, която завладя пазара на облеклата. На практика причината това да се случи е само и единствено, защото те оправдават очакванията на всички купувачи.

    Освен че са супер стилни и привлекателни, те успяват да предпазят главичката на вашето дете доста добре за разлика от обикновените. Заедно с това мекотата им гарантира несравним комфорт.

    Телата ни са чудесни в приспособяването към студени и топли температури, но над шията нещата не са така както може би си представяте. И понеже голяма част от топлината на тялото се губи именно през главата, шапките действат като предпазно средство, което запазва тази топлина.

    Важно е да отбележим, че децата губят своята температура много по-бързо за сравнение от възрастните. Ето защо е важно винаги и то без изключение да им избирате шапки, които да вършат предназначението си подобаващо.

    Надяваме се, че до тук сме успели да ви убедим относно даденият продукт. Той е доста практичен, а изтънченият му външен дизайн позволява да бъде съчетаван с най-различни облекла. Освен това в долният си край разполага със здрава връзка, чрез която можете да регулирате колко прилепнала да бъде тя върху главата.

Нуждае ли се вашето момче от нова шапка за предстоящите зимни месеци ? Ако все още не сте открили подходящата или пък се двоумите между няколко вида то със сигурност сте на неправилното място. Все пак това приспособление е от водещо значение и в никакъв случай не бива да бъде пренебрегвано.

Гарантираме ви, че конкретният продукт е идеален за вас, защото за разлика от другите видове шапки разполага с множество предимства, които ще бъдат от изключителна полза на вашето дете. Освен това шапката е произведена от марката – Tutu, така че по отношение на качеството не трябва изобщо да се тревожите.


Поддръжка: Спазвайте инструкциите зададени от производителя

Миглена Авгарска
2021-11-17 18:44:20
Comment rating
Шапка
Страхотна е

Еленка Георгива
2021-02-27 12:09:46
Comment rating
Шапки
Шапките са много хубави. Много меки и топлят

Диана Неделчева
2021-01-28 18:46:15
Comment rating
Шапка
Много ми хареса шапката!Както на картинката е! Благодаря Ви!

ценка михалева
2021-01-04 08:43:40
Comment rating
Шапка за момче с бродерия мечка
много е топла и кечествена

Дойчина Илиева
2020-11-04 11:04:00
Comment rating
Много ми харесва, че шапката има много предимства, сравнение с много други на сина ми, които нямат ушанки или козирка, която да топли челото му. Според мен този модел е най-добрият вариант за студените дни.

Мина Яранова
2020-11-03 15:12:00
Comment rating
Размерите отговарят точно, качеството е много хубаво, а материята е пухкава и топли в най-студените дни. Шапката не притиска главата на малкия и той ми казва, че му е много удобна.

В. Исмайлова
2020-11-01 22:36:00
Comment rating
Хубаво е, че има връзка, с която може да се регулира колко да е прилепнала шапката към главата на малкия. Дизайнът също е много стилен и се връзва с якето му перфектно.

Ирмена Ганева
2020-10-30 15:55:00
Comment rating
Мекотата на шапката гарантира несравним комфорт на сина ми. Благодарение на удължените страни, ушите на малкия са закрити и на топло. Така не се притеснявам дали ще настине от студения въздух.

Севдалина Илиева
2020-10-27 12:35:00
Comment rating
Както аз обичам тази шапка, така и малкия я носи с удоволствие! Добро качество и изработка. Заслужава си!

Покажи още ревюта
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими