Сок от ябълки и круши, 3-5 месеца, стъклена бутилка 200 мл.

85_Б1650
Trustpilot stars
Цена: 1,79  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.3 кг

Сок от ябълки и круши, за бебета след 4 месец.

100% натурален сок без добавена захар, без глутен.

Състав: Нискокиселинен сок от ябълка от концентриран сок от ябълка 80%, круши 20%, витамин С.

Тип: сок

Възраст: 3-5 месеца

Опаковка: стъклена бутилка

Разфасовка: 200 мл.

Състав: нискокиселинен сок от ябълка от концентриран сок от ябълка 80%, круши 20%, витамин С.

Съдържа: витамин С

Не съдържа: бисфенол А ( ВРА ).

Начин на проготвяне: разклатете добре преди употреба. Подходящ е и за консумация между храненията, самостоятелно или смесен с вода в съотношение 1:2. Съхранение: След отваряне неизползваната част да се съхранява затворена в хладилник и да се използва в рамките на 1 ден.

Хранителна информация: за 100 ml: Eнергийност К kal 190 kJ / 45 kcal протеин, g. 0.2 въглехидрати, g. 10.5 - от които захари, g. 10.0 мазнини, g. 0.1 - от които наситени, g. 0.01 хранителни фибри, g. 0.6 натрий, g. < 0.02 витамин C, mg. 30

Съхранение: консумирайте до 3 дни след отваряне и съхранявайте в хладилник.

Допълнителна информация: сок от ябълки и круши, за бебета след 4 месец. Богат на витамин С, който подпомага усвояването на желязото от растителните и зърнени ястия.



Напитката е с ниска киселинност и затова е идеална за чувствителния организъм на Вашето бебе.

Държава на произход: Германия
ПОЛЗИ:

Преминаването от майчина кърма към общ хранителен режим е важен процес.  Той е ключов в осигрураявнето на пълноценно израстване на здраво дете.  С израстването на детето най-често хранителните вещества, елементите и минералите, които са налични в майчината кърма не достигат като количество, за да може бебешкия организъм да расте пълноценно.  Напитките са неразделна част от този преход.

Водата е жизненоважна за детския организъм.  Навиците да се пие вода се изграждат в ранна детска възраст.  В миналото на децата е давано чешмяна вода, която се преварява.  За да са сигурни родителите, че водата е с нужното качество – без твърди частици или отлагания се е налагало тя да се филтрира допълнително.  В наши дни бутилираната вода за бебета е фабрично пречистена и този проблем не съществува.  Водите за бебета са ниско минерализирани – те са проверени, за да няма високо съдържание на вещества, които не са необходими на бебешкия организъм.  Въпреки това, както при възрастните е добре да ги сменяте – да давате на детето вода от различни марки.  Както със всяко ново нещо във хранителния режим на детето – следвайте инструкциите на Вашия лекар кога, колко и каква вода трябва да давате на детето си.

Плодовите сокове осигуряват витамини, минерали за детския организъм и са изключително полезни.  Много често това са и любимите вкусове на децата в по-късна възраст.  Плодовите сокове имат и друга по-дългосрочна роля – когато детето ги приема то свиква с вкуса на плодовете.  Това е лесен начин в бъдеще детето да приема плодове и да харесва вкуса им.  Плодовите сокове съдържат фруктоза – това е по-добър начин за приемане на сладко, сравнен с храни, които имат в себе си добавена рафинирана захар.  Плодовите сокове от определени плодове подобряват пересталтиката и се борят с лениви черва при детето – такива са соковете от слива, грозде и круша.  За да протече въвеждането им в хранителния режим гладко трябва да се отдели нужното внимание и време и да се следват съветите на специалист.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими