• Намалена цена

Спортни маратонки за момче

307.710428D-navy
Trustpilot stars
Цена: 42,00  лв
70,00 лв
Спестявате 28,00 лв
Спестявате 40%
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Пол Момче
Тегло 0.5 кг

Детски маратонки за момче подходящи за ежедневието или за спорт.

Състав: текстил и изкуствен материал.

  • Държава на произход: Китай
  • Цвят: Син
  • Сезон: Пролет/Лято/Есен
  • Пол: Момче
  • Материал горна част: изкуствена кожа
  • Материал вътрешна част: други
  • Материал подметка: изкуствена кожа
  • Закопчаване: връзки
  • Стил: Ежедневен

Le Coq Sportif е френски бранд за спортно облекло и обувки създаден 1882 година.
Детските маратонки Le Coq Sportif са класически модел решен в синята гама.  Маратонките са направени от дишащ текстил, който е комбиниран с велур в тъмно и светло синьо.  Логото с петела, емблематично за бранда е разположено на три места – на езика, отстрани и отзад.  Задната част при ахилеса е в бял цвят.
Подметката е леко удебелена при петата.  За по-голяма сигурност, безопасност и дълготрайност на маратонката гумената подметка продължава в предната част пред пръстите.
Маратонките са с връзки.

Поддръжка: Вижте инструкциите зададени от производителя



Ползи:

Гуменките, маратонките или цвичките предпазват детското краче от нараняване и контузии. Обувката поддържа детския глезен изправвен, за да не се получават контузии. Обувката предпаззва и от студ, горещо време и вода.

Във възрастта, когато децата започват да посещават детска градина или училище, те започват да практикуват различни спортове. В зависимост от вида на спорта, в зависимост дали го практикуват на открито или закрито, те имат нужда от различни спортни обувки – гуменки, цвички или маратонки.

Гуменките и маратонките осигуряват добра опора на ходилото и глезена на детето. Спортната подметка е и достатъчно еластична и противоплъзгаща. Винаги спортните обувки са максимално олекотени. Така детето се движи сигурно и удобно.

Гуменките и маратонките, които избирате е необходимо да позволяват на детския крак да диша. Избягвайте изкуствените плътни материи. Добрите материали са висококачествени мрежести материи или кожа. Новите спортни дишащи материи, разработени от спортните компании, позволяват оптимална вентилация на крака, лекота и комфорт.

Гуменките, цвичките и маратонките за деца са предвидени да са лесни за закопчаване. При децата, най-голямото улеснение е велкро закопчаването. То е лесно и бързо, дава на децата увереност и чувство за самостоятелност.

Обувките за деца не бива да са твърде тежки. Ако тежестта им не е съобразена с възможностите на детето , то не се чувства удобно и се уморява по-бързо. Спортните обувки винаги гарантират това. Всички производители са стремят да произвеждат гуменки и маратонки възможно най-леки. Това позволява свобода на движението и максимални спортни резултати.

Цвичките са предназначени за спортните зали. Там твърдите подове често се плъзгат и е нужна основа, която не се пързаля. За определени спортове – спортна гимнастика, художествена гимнастика, танци или балет, те за задължително изискване.

Гуменките и маратонките често са и за ежедневно носене. Те са много удобни и децата ги предпочитат в динамичното си ежедневие. Културата на носене на маратонки се е превърнало в мода. Децата избират модели, които харесват и това е начин да изразяват себе си.

Румяна Димитрова
2020-07-18 10:10:31
Comment rating
За спортните маратонки
Удобни, номера отговаря на размерната таблица, доволни сме от покупката!

Господинка Христова
2020-07-10 07:36:00
Comment rating
Това, което ни привлече, мен и сина ми, в тези маратонки беше цветът. Любимия на моето момченце. Не мога да го накарам да носи никакви други обувки освен сини, а от както има тези маратонки не ги сваля. Добре, че качеството е на ниво и се надявам да ги носи докато му умалеят.

Радост Петрова
2020-07-06 10:23:00
Comment rating
Маратонките изглеждат много красиви с комбинацията от двата нюанса на синьото. Но за мен основното им предимство е комбинацията от качество и достъпна цена. Рядко можеш да намериш изделие на световноизвестна марка на такава бюджетна оферта.

Светла Йоргова
2020-07-05 12:50:00
Comment rating
Търсех маратонки за сина ми и винаги ми харесваха, такива които са извън бюджета ми. Благодарение на промоцията купих сините маратонки Le coq sportif и се убедих в качеството на известната марката. Друго предимство е че комбинацията от кожа и тъкан позволява носенето им почти във всякакво време без сняг.

Мария Георгиева
2020-07-03 18:09:00
Comment rating
Разглеждах онлайн магазина и харесах маратонките. Притесняваше ме това, че са с връзки. Но ги поръчах и гу обух на сина ми. Каза, че са много удобни и цветовете също много му харесаха. Искаше веднага да излезе с тях. Аз много ценя самостоятелността на детето и така тези нови обувки станаха повода той да се научи да си връзва връзките сам.

Камен Петров
2020-07-02 00:31:00
Comment rating
За едно дете са много важни удобните обувки. Марката на тези маратонки е световно призната и качеството напълно отговаря на това. Подметките със специфичните грайфери дават стабилност и предпазват детето от подхлъзване дори и на мокър терен.

Покажи още ревюта
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими