• Намалена цена

Маратонки с връзки в бежово-оранжево за момиче

307.814345D-l.grey-melon
Trustpilot stars
Цена: 42,00  лв
70,00 лв
Спестявате 28,00 лв
Спестявате 40%
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Пол Момиче
Тегло 0.5 кг

Маратонки за момиче Le coq sportif в бежов цвят.

Подходящи за ежедневието и свободното време.

 

 

  • Държава на произход: Китай
  • Цвят: Многоцветен
  • Сезон: Пролет/Лято/Есен
  • Пол: Момиче
  • Материал горна част: изкуствена кожа
  • Материал вътрешна част: други
  • Материал подметка: изкуствена кожа
  • Закопчаване: връзки
  • Стил: Ежедневен

Le Coq Sportif е френски бранд за спортно облекло и обувки създаден 1882 година.
Детските маратонки Le Coq Sportif са класически модел решен в сиво-бежово и оранжево.  Маратонките са направени от дишащ текстил, който е комбиниран с велур в сиво-бежово.  Логото с петела, емблематично за бранда е разположено на три места – на езика, отстрани и отзад.  Задната част при ахилеса е в бял цвят.  Подплатата и няколко канта, деликатно са направени в оранжево.
Подметката е леко удебелена при петата.  За по-голяма сигурност, безопасност и дълготрайност на маратонката гумената подметка продължава в предната част пред пръстите.  В бялата подметка има вградена лента в оранжев цвят, която кореспондира с елементите на маратонката.
Маратонките са с връзки.


Поддръжка: Следвайте инструкциите зададени от производителя



Ползи:

Гуменките, маратонките или цвичките предпазват детското краче от нараняване и контузии. Обувката поддържа детския глезен изправвен, за да не се получават контузии. Обувката предпаззва и от студ, горещо време и вода.

Във възрастта, когато децата започват да посещават детска градина или училище, те започват да практикуват различни спортове. В зависимост от вида на спорта, в зависимост дали го практикуват на открито или закрито, те имат нужда от различни спортни обувки – гуменки, цвички или маратонки.

Гуменките и маратонките осигуряват добра опора на ходилото и глезена на детето. Спортната подметка е и достатъчно еластична и противоплъзгаща. Винаги спортните обувки са максимално олекотени. Така детето се движи сигурно и удобно.

Гуменките и маратонките, които избирате е необходимо да позволяват на детския крак да диша. Избягвайте изкуствените плътни материи. Добрите материали са висококачествени мрежести материи или кожа. Новите спортни дишащи материи, разработени от спортните компании, позволяват оптимална вентилация на крака, лекота и комфорт.

Гуменките, цвичките и маратонките за деца са предвидени да са лесни за закопчаване. При децата, най-голямото улеснение е велкро закопчаването. То е лесно и бързо, дава на децата увереност и чувство за самостоятелност.

Обувките за деца не бива да са твърде тежки. Ако тежестта им не е съобразена с възможностите на детето , то не се чувства удобно и се уморява по-бързо. Спортните обувки винаги гарантират това. Всички производители са стремят да произвеждат гуменки и маратонки възможно най-леки. Това позволява свобода на движението и максимални спортни резултати.

Цвичките са предназначени за спортните зали. Там твърдите подове често се плъзгат и е нужна основа, която не се пързаля. За определени спортове – спортна гимнастика, художествена гимнастика, танци или балет, те за задължително изискване.

Гуменките и маратонките често са и за ежедневно носене. Те са много удобни и децата ги предпочитат в динамичното си ежедневие. Културата на носене на маратонки се е превърнало в мода. Децата избират модели, които харесват и това е начин да изразяват себе си.

Меги Янчулева
2020-08-09 10:35:00
Comment rating
В семейството харесваме марката Le Coq Sportif. За това купихме тези маратонки.

Т. Занешава
2020-08-05 15:45:00
Comment rating
Класически маратонки като модел. Свежа и различна комбинация цветове.

Ремзие Мустафа
2020-08-04 08:33:00
Comment rating
Комбинацията на цветовете ми хареса, цената за маркови маратонки е добра. За това ги поръчах.

В. Александрова
2020-08-03 21:56:00
Comment rating
Много характерен нюанс на бежов цвят - между сиво и бежово. Харесвам цвета. На живо е дори още по-симпатичен.

П. Миладинова
2020-08-01 10:21:00
Comment rating
Много добра цена за маратонки от реномирана марка.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими