2 броя удобни спортни панталони, сив и черен

BNDSGB10001-10002
Trustpilot stars
Цена: 19,98  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.6 кг

  • Стил: Спортен
  • Сезон: Есен/Зима/Пролет
  • Година: 2019
  • Материал: Памучна смес от памук и полиестер
  • Крачол: дълъг
  • Джоб: два джоба

Този пролетно-есенен спортен панталон на Rebel се отличава с изчистен дизайн, комбиниращ изключителна мекота и неповторим комфорт. Моделът се предлага в универсален сив цвят, приложен към размер, подходящ за деца между 3 и 4 години.

Панталонът е изработен от качествени материи, комбинирайки памук и полиестер в съотношение, което го прави както лек и подходящ за активен спорт, така и нежен при непосредствен контакт с кожата. Наличието на полиестер, от една страна, предотвратява апробацията на влага и пот и предпазва детето от настинка по време на динамична физическа активност. Памукът, от друга страна, засилва хипоалергичните свойства на материята и осигурява типичната мекота и удобство, характерни за памучната дреха.

Моделът позволява високо ниво на персонализация на размера в областта на талията, така че да пасне на деца с различни телосложения. Именно затова производителят поставя както ластична основа, така и памучни връзки за допълнително пристягане.

Ластикът, добавен в долната част на панталона и обгръщащ глезена е перфектно решение за пролетно-зимните месеци. Той спомага за задържането на топлината и пази крака на детето чист, сух и предпазен, дори и по време на игра в трева, пясък или пръст.

Панталонът е подходящ както за ежедневна домашна употреба, така и за различни спортни занимания, часове по физкултура, разходки из природата или просто весела и незадължаваща игра в квартала.



Поддръжка: Вижте инструкциите зададени от производителя

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими