Памучни къси панталони с регулираща се талия и връзки

13164756-Grey Melange
Trustpilot stars
Цена: 25,99  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.2 кг
Цвят сив
Пол Момче

Спортни къси паталони за момче Name it , сив цвят.

Практично и удобно долнище с регулираща се талия и връзки.

  • Държава на произход: Китай
  • Цвят: сив
  • Сезон: Лято
  • Пол: Момче
  • Стил: Ежедневен
  • Материал: 100% памук
  • Крачол: къс
  • Джоб: три
  • Принт: камуфлажен
  • Кройка: права
Памучен къс панталон за момче, Интересен дизайн, изработен от мека материя, с високо съдържание на памук.
Талията може да се регулира, посредством ластик и връзки.
С камуфлажен принт от трайни и безопасни бои.
Подходящ за спорт, игри и разходки, през летните месеци.

Поддръжка: Спазвайте инструкциите зададени от производителя
ПОЛЗИ:

Анцузите са създадени като спортен комплект от две части – панталон и горна част тип блуза.  В зависимост от спортовете, за които са предназначени са разработени различни кройки и материи.  На следващ етап анцузите и спортните панталони започват да се брандират в цветовете на различните национални отбори или спортни клубове.  Заради желанието на феновете да принадлежат към определена общност, дизайните еволюират и стават по-красиви и разпознаваеми.  С развитието на уличната мода и поп културата, анцугът се превръща в ежедневна дреха.
Това е дреха за спорт, проектирана и създадена от материи и във форми, които гарантират удобство и свобода на движенията.  Децата са активни, обичат да играят.  За игрите вън и вътре е нужен максимален комфорт.  Анцугът е добро решение.
Анцузите са проектирани да са удобни и практични.  Кройките им са направени така, че да гарантират свобода на вдиженията, да се обличат и събличат бързо и лесно.  Не е случайно, че почти никога няма да откриете копче за закопчаване във анцуг.  Платовете от които са правят тези дрехи също са внимателно подбрани.  Те винаги са олекотени – отново заради свободата на движение, в повечето случаи са памучни материи, които попиват телесната влага или изкуствени текстили, които са дишащи, за да не задържат пот в тялото.
Все по-често модните тенденции вадят анцуга от традиционното му „амплоа“ на дреха за спорт и го превръщат в дреха за ежедневието.  И това не се приема като екстравагантно, а по-скоро като практично решение – удобна дреха, която не е претенциозна, не се мачка, пере се лесно.
Без значение дали е активен спортист или не детето Ви винаги ще се чувства добре в анцуг.  Ще може да е активно, без да усеща каквито и да било ограничения от дрехата.  Това е и практично решение.  Много често в детските градини поставят изискване към родителите на по-малките деца да идват облечени със спортни блузи и панталони, да нямат копчета, които да ги затрудняват. 

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими