Кошче за кола FONTANA, със SGS сертификат за безопасност, 0-13 кг, бежово

739BEGC
Trustpilot stars
Цена: 109,00  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Цвят: Беж
Пол: Унисекс
Възраст: 0+ месеца
Допустимо тегло на детето: Група 0+ (0-13 кг)
Сертификат за безопасност: SGS Швейцария
ISOFIX: не
Комбинация: не
Регулиране на облегалката: не
Завъртане на седалка: не
Регулираща се облегалка за глава: не
Размер: 40х55х66см
Колани: 3-точков колан с меки подложки.
Тегло на продукта: 5.2 кг
Сенник: да
Съвместимост с количка: да
Материал: пластмаса и текстил
Гаранция: 24 месеца
Държава на произход: PRC
Допълнителни характеристики: Столчето е съвместимо с количка FONTANA. Използва се в посока, обратна на движението и монтаж на задната седалка. Безопасността на детето Ви е допълнително подсигурена от 3-точковия колан. Столчето е с удобна дръжка за пренасяне. Има и сенник, който е с опция за регулация и е подвижен. Към комплекта е включено и практично покривалце за крачетата. Продуктите с марка ZIZITO са проектирани в Швейцария и произведени съгласно швейцарските стандарти за качество Поддръжка: Вижте инструкциите зададени от производителя
Инес Магърдич
2020-07-10 18:36:00
Comment rating
Познавам марката ZIZITO. Имам много добро впечатление от изделията с тази марка. Това, че са проектирани в Швейцария и отговарят на високо качество е вярно. Столчето не прави изключение. Сигурно, удобно, красив дизайн, многофункционално - това са качества, които то притежава. Препоръчвам го на мобилните майки.

Т. Стоянова
2020-07-05 13:50:00
Comment rating
Столчето за кола FONTANA ми хареса заради универсалния цвят. Не е ангажиращ и става и за момче, и за момиче. Бежовото също е цвят, по който не личат петна и замърсяване. Знаем, че малките деца все още не умеят да се пазят чисти и при използването на столчето със сигурност ще се случи да се изцапа.

Оля Тинкова
2020-07-05 13:32:00
Comment rating
Много удобно и сигурно столче за кола. Профилът на пластмасовата долна основа позволява сигурно захващане с предпазния колан на колата. Коланчето на самото столче обхваща добре телцето на детето и го подсигурява при рязко спиране или маневри.

Белислава Иванчева
2020-07-03 08:32:00
Comment rating
Търсех да купя столче за кола. Разгледах много модели и в крайна сметка се спрях на този. Здрава пластмаса, сигурно и омекотено коланче, възможност за носене на детето извън колата - това са качествата, които ме убедиха да поръчам столчето. И не на последно място е цената. Има и по-евтини модели, но не за такова качество.

Магдалена Люцканова
2020-07-01 09:50:00
Comment rating
Имам количка FONTANA и си търся столче за кола. Приятно се изненадах като видях това столче, съвместимо с количката. Така с един куршум уцелих два заека. Столчето за кола може после да се монтира на количката и да я използвам с него.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими