Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

169 лв. 170 лв.

В промоция

Виж още Виж по-малко

От 0 до 25 килограма (0/1/2)

Показани са 1-1 от общо 1 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

По закон ползването на столче за кола е задължително до навършване на 4-годишна възраст. За деца от 4 до 8 години може да се използва и седалка за кола без облегалка.

По международните стандарти е прието да се счита, че при тегло над 22 килограма и ръст над 125 см е безопасно да не се използва столче за кола.

ISOFIX е международна стандартизирана система за бърз и лесен монтаж на детски столчета в автомобила. Задните седалки на повечето съвременни автомобили са снабдени с тази система.

Това са столчета, подходящи за деца от раждането до 12 месеца или с тегло 13 килограма. Тогава детето се вози в посока, обратна на движението. Столчето позволява да се носи и на ръка, след като пътуването приключи. Специално предимство е, че ако детето спи, можете да го пренесете извън автомобила, без да го будите. Това са столчета, подходящи за деца от раждането до 12 месеца или с тегло 13 килограма. Тогава детето се вози в посока, обратна на движението. Столчето позволява да се носи и на ръка, след като пътуването приключи. Специално предимство е, че ако детето спи, можете да го пренесете извън автомобила, без да го будите.

Това са столчета, подходящи за деца от раждането до 48 месеца или с тегло 18 килограма. Повечето столчета са постоянно фиксирани в автомобила. Те позволяват няколко позиции на наклон на седалката, което в ранната възраст осигурява допълнителен комфорт.

Това са столчета, подходящи за деца на възраст от 9 месеца до 12 години или с тегло от 9 до 36 килограма . Повечето столчета са постоянно фиксирани в автомобила. Позицията на подглавника се регулира в зависимост от височината на детето. Столчето има собствени колани за деца с тегло до 15 кг, след което се използват коланите на автомобила.

Това са столчета, предназначени з а деца от 4 до 12 години или с тегло от 15 до 36 килограма. Повечето столчета са постоянно фиксирани в автомобила. Моделите са олекотени, за да могат да се местят лесно от едно превозно средство в друго. Позицията на подглавника се регулира в зависимост от височината на детето. Безопасното пътуване в столчето се осигурява от предпазния колан на автомобила.

Свързани блог публикации

Моделите за столчета за кола са практични като приложение, защото съобразяват употребата си  с растежа на детското тяло. Тук магазинът разполага с модел за дълго и безпроблемно ползване, който има свойствата да се трансформира като столче за новородено бебе и като столче за деца в 1 и 2 възрастова група.

Начина на монтиране на седалката в колата се придържа спрямо възрастта на детето като за 1 и 2 група седалката се поставя по посока на движението. Това го прави мултифункционален и правилен избор за автомобила на всеки родител. Този артикул ще осигури максимално удобството и безопасността на всяко дете, независимо от периода на пътуване.

  • Тапицерията е луксозна, изработена от висококачествен текстил, с възможност за отстраняване за поддръжка
  • Седалката е удобна и широка и като допълнение има мека възглавничка за нуждите на новородените деца
  • Възглавничките на някои модели могат да се използват като самостоятелен аксесоар за спане или придържане на врата по време на път
  • Позицията на седалките се регулира от няколко степени, сред които присъства и степен в полулегнала позиция за бебе и осигурява нужния комфорт по време на возене
  • Имат вградени 5-точкови предпазни колани за защита и придържане на детското тяло, като са подплатени от меки подложки за по-голямо удобство
  • Имат вградена странична система за защита от удари и потенциални инциденти, чрез която се осъществява абсорбация на силата на сблъсъка
  • Дизайнът на моделите е съобразен с безопасността на децата като съчетава заоблени форми с красиви орнаменти, весели апликации и стилни цветове.

Цялата им изработка е преминала тестове за издръжливост и качество в специализирани лаборатории по световните и европейски изисквания за стандарт и безопасност. Създадени са от марките, утвърдени като лидери на пазара за качествена изработка и стил като Cangaroo, Chipolino, Lorelli и други.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими