Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

225 лв. 403 лв.

Пол

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

От 9 до 36 килограма (1/2/3)

Показани са 1-4 от общо 4 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

По закон ползването на столче за кола е задължително до навършване на 4-годишна възраст. За деца от 4 до 8 години може да се използва и седалка за кола без облегалка.

По международните стандарти е прието да се счита, че при тегло над 22 килограма и ръст над 125 см е безопасно да не се използва столче за кола.

ISOFIX е международна стандартизирана система за бърз и лесен монтаж на детски столчета в автомобила. Задните седалки на повечето съвременни автомобили са снабдени с тази система.

Това са столчета, подходящи за деца от раждането до 12 месеца или с тегло 13 килограма. Тогава детето се вози в посока, обратна на движението. Столчето позволява да се носи и на ръка, след като пътуването приключи. Специално предимство е, че ако детето спи, можете да го пренесете извън автомобила, без да го будите. Това са столчета, подходящи за деца от раждането до 12 месеца или с тегло 13 килограма. Тогава детето се вози в посока, обратна на движението. Столчето позволява да се носи и на ръка, след като пътуването приключи. Специално предимство е, че ако детето спи, можете да го пренесете извън автомобила, без да го будите.

Това са столчета, подходящи за деца от раждането до 48 месеца или с тегло 18 килограма. Повечето столчета са постоянно фиксирани в автомобила. Те позволяват няколко позиции на наклон на седалката, което в ранната възраст осигурява допълнителен комфорт.

Това са столчета, подходящи за деца на възраст от 9 месеца до 12 години или с тегло от 9 до 36 килограма . Повечето столчета са постоянно фиксирани в автомобила. Позицията на подглавника се регулира в зависимост от височината на детето. Столчето има собствени колани за деца с тегло до 15 кг, след което се използват коланите на автомобила.

Това са столчета, предназначени з а деца от 4 до 12 години или с тегло от 15 до 36 килограма. Повечето столчета са постоянно фиксирани в автомобила. Моделите са олекотени, за да могат да се местят лесно от едно превозно средство в друго. Позицията на подглавника се регулира в зависимост от височината на детето. Безопасното пътуване в столчето се осигурява от предпазния колан на автомобила.

Това са столчета,предназначени за деца от 4 до 12 години или с тегло от 22 до 36 килограма. Безопасното пътуване в столчето се осигурява от предпазния колан на автомобила. Детето е повдигнато до височина, която осигурява ефективна сигурност от предпазния колан на автомобила. Столчето е лесно за съхранение и местене.

Свързани блог публикации

Усилията за създаване на модели на столчета за кола са свързани с идеята за сигурна защита на детето по време на път. Затова предлаганите модели са минали множество Crash тестове в различни симулации, които дават на техните създатели възможност за перфектна изработка.

Предлаганите модели за 1,2, и 3 възрастова група столчета са снабдени с функции и системи, които са специално изработени за конкретни нежелани ситуации с цел максимална защита:

  • Като начало моделите разполагат с изофикс  система за правилно и стабилно фиксиране на столчето, което става бързо с едно единствено щракване
  • Заедно с това са снабдени с различни странични системи, които олекотяват усещането при удар и абсорбират неговата сила чрез специално създадени за целта материи и конструкция на стола
  • Седалките разполагат с регулируема облегалка от няколко позиции, включително полулегнала за спокоен и здрав сън. Подплатени са с мека подложка и придържаща врата възглавничка, изработени от антиалергични материали и дишащи текстили за правилното поддържане на телесната температура на детето, независимо от сезона
  • Снабдени са с многоточкови колани за пълна защита, които са подплатени от меки подложки, като някои модели разполагат с катарама, чиито индикатор свети в зелено, когато коланът е правилно закопчан
  • Едновременното регулиране на височината на подложката на главата и коланите, осигурява лесно поставяне и редактиране, спрямо възрастта на детето, като моделите са пригодени за деца от 9 до 36 кг. тежест, следвайки естествения растеж на детското тяло.  А за възрастова 2 и 3 група столчето се използва с коланите на автомобила

Многофункционалния стол има дълготрайна употреба, защото може да се трансформира и само в седалка за по-големи деца. Дизайнерски форми и цветове са идея на лидерите  в създаването на предпазни столчета като BQS, BABYAUTO, Chicco и други, които гарантират на родителите оптимална защита за тяхното дете по време на различни пътешествия и щастливи приключения.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими