тенис тренажор сив унисекс

TTGRY
Trustpilot stars
Цена: 19,99  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.5 кг
Цвят сив

  • Държава на произход: Полша
  • Години: 6+ години
  • Цвят: Сив
  • Сезон: Лято
  • Размер: 7.5 х 8 см.
  • Размер на ластика: 3.8 м.
  • Материал: пластмаса

Спортът е съвкупност от активности, които ни поддържат здрави и щастливи. За някои хора това е дори начин на живот. Ако детето ви и вие сте запалени почитатели на тениса сме сигурни, че сте дълбоко разочаровани, тъй като вече не може да посещавате корта, където да провеждате ежеседмичните си тренировки.

Предполагаме, че търсите алтернативен метод с който бихте могли отново да се забавлявате и да практикувате любимият спорт. Начинът за постигането на тази желана комбинация се намира точно пред вас.

Тенис тренажорът на – ALL-ANT, е универсално устройство, което е предназначено точно за тази цел. Иновативната му технология е единствена по рода си и съответно ще ви позволи да правите абсолютно всичко и то в уюта на вашият дом.

Ползи: Тенисът е сред един от най-популярните спортове на този свят. Практикува се предимно от професионалисти и любители, които искат да извлекат здравословните ползи от него. Малко хора са наясно, че динамичността в този спорт спомага за развитието на мускулатурата по крайниците и най-вече дихателният капацитет на белите дробове.

Именно поради тези причини силно ви съветваме да го приложите във вашето ежедневие. По този начин ще се чувствате отпочинали след тежкият ден и същевременно с това ще прекарвате пълноценно време с вашето дете. От друга страна предлаганият продукт ще ви изненада изцяло.

С него вашето дете ще може да се упражнява самостоятелно, тъй като начинът за употреба е изключително елементарен. Първо е нужно да напълните продукта с вода, като това се осъществява с развиването на малката тапа. След като сте запълнили тренажора може да го поставите на равна повърхност и да започнете с играта.

Единствено ще ви е необходима подходяща тенис ракета с която да упражнявате своите удари. Продукта пристига с професионална топка, която е прикрепена към здраво и дълго въже. Неговата цел е да връща топката обратно към вас, за да може да се упражнявате ефективно без да спирате.

Преди употреба ви съветваме да прочетете инструкциите, които са старателно описани от съответният производител. Винаги спазвайте правилата за безопасност.

https://www.youtube.com/watch?v=vnlR_3k415Q&feature=youtu.be
Алисия Вълчанова
2020-12-14 12:40:00
Comment rating
Синът ми тренира тенис. Получи го подарък. Поинтересувах се от къде е, за да го върна. Мислех, че няма да го използва. Играл е 1-2 пъти с него и каза да остане.

Б. Фингарова
2020-12-13 16:26:00
Comment rating
Не е като истински тенис с партньор, но върши работа.

Х. Богоева
2020-12-13 12:12:00
Comment rating
Напълнен с вода не е достатъчно тежък. Като си идем на село ще го напълня с пясък или мозайка.

Вилияна Александрова
2020-12-11 20:09:00
Comment rating
Преди години си купих подобен от улични търговци в чужбина. Тук още ги нямаше. Скъса се за миг. Този реших да го пробвам - не се е скъсал до сега.

Анджи Бенева
2020-12-07 09:45:00
Comment rating
Учудих се, че на тренажор са сложили тенис топка Dunlop. Хубав е.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими